Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Monitoimitulostin EcoTank ET-7750

Epson Monitoimitulostin EcoTank ET-7750

Artikkeli: 1036351
569 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Monitoimitulostin EcoTank ET-7750
A4 Matta professional 230 grammaa 100arkkia
USB 2.0 kaapeli A uros - B uros 1,8 m harmaa
611 EUR
Monitoimitulostin EcoTank ET-7750
Bläckunderhållsbox för EcoTank ET-7700, ET-7750
Edition Etching Rag A4 310gr 25blad
615 EUR

A3 monitoimitulostin EcoTank-järjestelmällä

EcoTank-järjestelmän ansiosta voit tulostaa runsaasti valokuvia pieniillä kustannuksilla. Musteella, joka tulee laitteen kanssa, voit tulostaa jopa 3400 kpl 10 x 15 cm kokoista korkeluokkaista valokuvaa. Tulostimessa käytetään neljää värimustetta sekä pigmenttimustetta korkean kuvanlaadun saavuttamiseksi. SD-kortinlukijan ja kahden paperilokeron avulla tulostinta on helppo käyttää ja se tulostaa kuvia ilman reunoja. Myös asennus sekä musteen täyttö on helppoa.

Edut:

 • EcoTank-tärjestelmä
 • Tulostaa suuren määrän kuvia
 • Korkealuokkaisia tulostuksia
 • Langaton tulostus 

ET-7700 ja ET-7750 mallien erot:

 • ET-7750 tulostaa A3 kokoon saakka

EcoTank

EcoTank-tulostimien mustesäiliö on etupuolella, pienikokoinen ja helppo käyttää. Kehittyneen täyttöjärjestelmän ansiosta vuotoa ei synny ja uusissa mustepulloissa on toiminto joka varmistaa että vain oikeat musteet voi käyttää.

Iso säiliö, pienet kustannukset

EcoTank-järjestelmässä ei käytetä mustepatruunoita ja tulostimen mukana tulee mustetta joka riittää jopa 3400 kpl 10 x 15 cm valokuvan tulostamiseen. Voit tulostaa ajattelematta kustannuksia. Mustesäiliön ansiosta pääset eroon mustepatruunoista ja voit tulostaa suuren määrän kuvia täyttöjen välillä.

Korkealuokkaisia tulostuksia

ET-7700 ja ET-7750 tuottavat korkealaatuisia tulostuksia joiden säilyvyys on jopa 300 vuotta kuvien ollessa kansiossa. EcoTank-järjestelmässä on viisi väriä josta yksi musta. Tulostimessa on SD-muistikorttipaikka, kaksi paperilokeroa sekä 6,8 cm kosketusnäyttö. Tulostus paperin koko pinta-alalle.

Tulosta langattomasti

Wi-Fi:n, Wi-Fi Direct:n ja Epson iPrint-sovelluksen avulla voit tulostaa tiedostoja älylaitteista. Voit myös tulostaa Facebook-kuvasi ja luoda esim. onnittelukortteja ja paljon muuta Creative Print-sovelluksella.

Toimitukseen kuuluu:

 • ET-7750
 • Kaksi viiden värin mustekittiä (musta 140 ml, CMY ja PhotoBlack 70 ml)
 • Maintenance Box
 • Virranjohto
 • Asennusohjeet
 • Ohjelmisto CD-levyllä
 • Takuudokumentit

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.