Skannerit

Skanneri hankitaan toimiston lisäksi yhä useammin myös kotikäyttöön. Kuvanlukijat eli skannerit ovat välttämätön väline, kun suunnitelmissa on digitointi. Digitointi tarkoittaa kuvien tai tiedostojen muuttamista digitaaliseen muotoon. Digitointi on tärkeää, halusit sitten skannata tärkeitä tiedostoja tai rakkaita valokuvia. Valikoimistamme löydät monet laadukkaat merkit, kuten Reflecta ja Epson.

20 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Skannaustarkkuus
Liitännät
Langattomat liitännät
Leveys
Korkeus
Pituus
Paino
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.