Webkamerat

Nosta konferenssien ja verkkokokousten tasoa ammattimaisella konferenssikameralla tai laadukaalla webkameralla. Täältä löydät kamerat yhden ja useamman henkilön digitaalisiin videokokouksiin ja konferensseihin. Nämä kamerat soveltuvat myös suoratoistoon ja pelaamiseen, jos kuvaat itseäsi. Meiltä löydät laajan valikoiman Logitechin, Microsoftin ja Vivolinkin webkameroita upeilla ominaisuuksilla, kuten HDR, laaja kuvakulma ja 4K-resoluutio. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

15 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Tietokonetarvikkeet
Hakusuodatin
Tuotemerkit
USB-liitäntätyyppi
Kuvakennon tyyppi
Sisäinen resoluutio 4K
Sisäinen resoluutio FullHD
Sisäinen tallennus-codec
Polttoväli laajakulma (35 mm vast)
Suurin aukko
Digitaalinen Zoomi
Sisäänrakennettu mikrofoni
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.