MicroConnect Network UTP CAT6 cable 10m White
Artikkeli: 1055734

MicroConnect Network UTP CAT6 cable 10m White

Valkoinen CAT6 verkkokaapeli, 10m

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Soveltuu verkkoihin, joiden nopeus on jopa 1000 Mbit/s
  • CAT6 testattu 250 MHz:iin asti
  • Kullatut liitännät

Valitse Muita vaihtoehtoja

19 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Verkkokaapeli sopii toimistoon, kotitoimistoon, pelaamiseen, suoratoistoon ja multimedialaitteisiin. Kaapeli on taaksepäin yhteensopiva CAT5e- ja CAT5-laitteiden kanssa. Kaapelissa on liitossuoja, joka estää liittimen vahingoittumisen, kun kaapeli asennetaan verkkopistorasiaan. Verkkokaapelia voidaan käyttää eri laitteiden, kuten reitittimen tai kytkimen liittämiseen.

Ominaisuudet

  • Soveltuu verkkoihin, joiden nopeus on jopa 1000 Mbit/s
  • Takaisin yhteensopiva CAT5e- ja CAT5-laitteiden kanssa
  • CAT6 testattu 250 MHz:iin asti
  • Kullatut liitännät
  • Helppo yhteys reitittimeen ja kytkimeen

Nopea yhteysnopeus CAT6:n avulla

CAT6-tekniikan avulla saavutat suuren nopeuden ja tiedonsiirron. CAT6-tekniikan yhteysnopeus on jopa 1000 Mbps. Verkkokaapeli liitetään reitittimeen, kytkimeen tai modeemiin, joten se sopii erinomaisesti toimistoihin, kotitoimistoihin ja multimedialaitteisiin. Verkkokaapelissa on ohut muotoilu ja kullatut liitännät, jotka lisäävät yhteysnopeutta. Kaapeli soveltuu verkkoihin, joiden nopeus on jopa 1000 Mbps.

Toimitukseen sisältyy

  • MicroConnect Network UTP CAT6 White cable
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.