Apple MacBook Pro 14", M2 Pro 10-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 16-core GPU, Silver
Apple MacBook Pro 14", M2 Pro 10-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 16-core GPU, Silver
Artikkeli: 1058689

Apple MacBook Pro 14", M2 Pro 10-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 16-core GPU, Silver

MacBook Pro 14" – Ihmeiden tekijä. Rajojen repijä.

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
 • 10-ytiminen Apple M2 Pro-siru
 • 16-ytiminen näytönohjain
 • 16GB RAM ja 512GB SSD-kovalevy

Valitse Väri

2 499 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Apple M2 Pro- tai M2 Max‑sirusta huipputehonsa saava MacBook Pro on nyt nopeampi ja tehokkaampi kuin koskaan. Se tarjoaa saman uskomat­toman suoritus­kyvyn riippumatta siitä, onko se liitettynä virtalähteeseen vai ei. Tämän lisäksi siinä on entistäkin pidempi akunkesto. Kun mukana on vielä vaikuttava Liquid Retina XDR ‑näyttö ja kaikki tarvitsemasi portit, tuloksena on täysin vertaansa vailla oleva ammattilaiskannettava, joka suoriutuu lähes mistä tahansa tehtävästä.

Ominaisuudet

 • Apple M2 Pro-siru
 • 10-ytiminen prosessori ja 16-ytiminen näytönohjain
 • Liquid Retina XDR -näyttö, jonka kirkkaus on jopa 1600 nittiä
 • Näyttö, jossa on 1 miljardi väriä, P3-väriasteikko ja True Tone -tekniikka
 • ProMotion-tekniikka jopa 120 Hz:n virkistystaajuudella
 • Thunderbolt 4 lataustuella, DisplayPort ja USB 4 (40 GB/s)
 • Muistiväylän nopeus 200 GB/s
 • Lataus MagSafe 3:n tai Thunderbolt 4:n kautta
 • Jopa 18 tunnin akunkesto videotoistoa varten
 • Jopa 23 virtaa 4K ProRes ‑videon toistoa
 • ProRes 4444 -videon värikorjaus HDR:llä ja 8K:lla
 • Tuki jopa kahdelle ulkoiselle näytölle

MacBook Pro 2023 DaVinci Resolve

M2 Pro – seuraavan sukupolven siru ammattikäyttöön

M2 Pro- ja M2 Max ‑sirut vievät M2-arkkitehtuurin uudelle tasolle ja tarjoavat uuden sukupolven prosessorin ja näytönohjaimen, jotka on suunniteltu suuren kaistanleveyden yhteismuistin ympärille. Näissä ammattitason siruissa on äärimmäisen tehokkaat Media Enginet ja niiden ohella entistä nopeampi 16-ytiminen Neural Engine sekä uusin M2:n Secure Enclave.

M2 Pro sisältää yli 40 miljardia transistoria eli 20 prosenttia enemmän kuin M1 Pro ja kaksi kertaa enemmän kuin M2. Se tuo siis lisää vauhtia ja tehokkuutta kaikkeen mitä teet. M2-siruun verrattuna muistiväylä on kaksi kertaa nopeampi, joten useiden ammattilaissovellusten käyttö käy uskomattoman sujuvasti. Parhaimmillaan M2 Pro ja M2 Max tarjoavat jopa 20 prosenttia paremman prosessorin suorituskyvyn ja jopa 30 prosenttia paremman näytö­ohjaimen suoritu­kyvyn samalla energiankulutuksella verrattuna M1 Pro- ja M1 Max‑siruun.

XDR laajalla dynaamisella alueella

MacBook Prossa on 16,2" Liquid Retina XDR-näyttö, joka tarjoaa laajan dynaamisen alueen, 1000 nitin jatkuvan kirkkauden ja jopa 1600 nitin kirkkauden tehohuipuissa sekä 1 000 000:1 kontrastisuhteen. HDR-sisältö kuvissa, videoissa ja peleissä näyttää uskomattoman eloisalta, ja siinä on hienovaraisia korostuksia, uskomattomia varjojen yksityiskohtia ja kirkkaita eläväisiä värejä. Näytöt on kalibroitu tehtaalla, ja niissä on ammattimaiset referenssitilat HDR-värikorjausta, kuvankäsittelyä, suunnittelua ja painotuotantoa varten.

Erinomainen akunkesto

14 tuuman mallissa on erittäin runsas akunkesto päivittäiseen työskentelyyn. Molemmat mallit ovat aivan yhtä nopeita, käytettiinpä niitä sitten akkuvirralla tai liitettyinä virtalähteeseen. Tämä tehokkuus johtuu Applen sirusta. MacBook Pro 14:n akunkesto on jopa 18 tuntia videotoistoa ja 12 tuntia langatonta netin käyttöä.

MacBook Pro 2023 Enviroment

Pysy yhteydessä

Esiinny aina eduksesi videopuheluissa olipa kyse sitten yhteydenpidosta ystävien ja perheenjäsenten kanssa tai yhteistyöstä kentällä olevien kollegoiden kanssa. 1080p kamerassa on iso aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Kameran suurempi kuvakenno tuottaa parempaa jälkeä heikossa valaistuksessa. Tästä kannettavasta löytyy myös kolme studiotason mikrofonia. Ammattitasoisen signaali-kohinasuhteen ansiosta MacBook Pron mikrofonit erottavat hienoisimmatkin äänet. Suuntaavat mikrofonit minimoivat taustamelun, jotta äänesi kuuluu kirkkaasti ja selkeästi.

Kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä

Neljä tärinää vaimentavaa bassokaiutinta tuottavat syvemmän basson ja tilan täyttävän äänen. Huipputehokkaat diskanttikaiuttimet tuottavat selkeän ja täyteläisen äänen. Tilaääni puolestaan luo edistyksellisen kolmiulotteisen äänimaiseman, kun toistat musiikia tai videota Dolby Atmosilla.

Monipuoliset liitännät

Siirrä kuvia ja videoita SDXC-kortinlukijan avulla. Liitä televisioihin tai näyttöihin, joissa on HDMI-lähtö, joka tukee nyt jopa 8K-tarkkuutta. Liitä lisävarusteita ja lisänäyttöjä käyttäen kolmea Thunderbolt 4 ‑porttia. Hyödynnä jopa kaksi kertaa suurempaa siirtonopeutta WiFi 6E:llä.

MacBook Pro 2023 Ports Right Side
MacBook Pro 2023 Ports Left Side

Toimitukseen sisältyy

 • MacBook Pro 14", M2 Pro 10-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 16-core GPU
 • 67 W USB-C-virtalähde
 • USB-C-MagSafe 3 ‑johto (2 m)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.