Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home
Artikkeli: 1057102

Asus Vivobook 15X OLED R7, 16GB RAM, 1TB SSD, Win 11 Home

15,6" läppäri ergonomisella muotoilulla ja OLED-näytöllä

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Ryzen R7 5800H-prosessori
 • 16GB RAM ja 1TB SSD-kovalevy
 • 100% DCI-P3 OLED-näyttö
985 EUR

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tee Vivobook 15X OLED -tietokoneesta jokapäiväinen kumppanisi. Aina valmiina päivän tehtäviin, olipa kyse sitten kirjoittamisesta tai luovasta työstä. Tyylikäs runko on tarpeeksi ohut, jotta se mahtuu helposti reppuun ja sitä voi kantaa mukavasti yhdellä kädellä. Koe upea 100 % DCI-P3 OLED-näyttö, jossa on suuri kirkkaus. PANTONE-hyväksytty ammattilaistason väritarkkuutta varten. Tämä läppäri on varustettu monilla kätevillä ominaisuuksilla ja toiminnoilla, kuten sormenjälkilukijalla, fyysisellä webkameran suojalla ja sen näyttö voidaan kallistaa 180 astetta. Lähde luovalle matkallesi Vivobook 15X OLED -tietokoneella.

Ominaisuudet

 • PANTONE ja TÜV Rheinland -sertifioitu näyttö
 • Ergonominen täysikokoinen näppäimistö, jossa on numeronäppäimistö
 • 70Wh akku takaa pitkän akunkeston
 • IceCool-jäähdytystekniikka pitää tietokoneen viileänä
 • Fyysisen webkameran suoja
 • Näytön 180 asteen kallistus
 • ASUS Antibacterial Guard

Runsaasti tehoa vaativiin töihin

Vivobook 15X OLED on kannettava tietokone, johon voit luottaa töissä ja vapaa-ajalla. Ryzen 7 -prosessorin suorituskyvyn ansiosta kaikki tehtävät helpottuvat, olipa kyse sitten suoratoistosta, surffauksesta, muokkauksesta tai pitkistä videopuheluista. Tehokkaan prosessorin ja pitkän akunkeston ansiosta voit työskennellä tien päällä ilman turhaa pistorasian etsimistä. 16 GB RAM-muisti ja 1 TB tallennustila tarkoittavat sitä, että sinulla on runsaasti tilaa käsitellä useita suuria tiedostoja samanaikaisesti ja tallentaa ne ongelmitta.

Tutustu eläviin kuviin

Vivobook 15X OLED-näyttö tarjoaa luokkansa parhaan väriskaalan ja tästä syystä se sopii täydellisesti ammattimaiseen ja luovaan työhön. Koe PANTONE -sertifioitu näyttö, jossa on 100 % DCI-P3-väriavaruus. OLED-näytön lisähyöty on haitallisen sinisen valon vähentäminen jopa 70 % verrattuna tavallisiin LCD-näyttöihin. Näyttö miellyttää silmää, mutta sitä on myös mukava katsella, ja verkkokalvon vaurioitumisriski on pienempi.

Toimiva ja hienostunut muotoilu

Vivobook 15X OLED on muotoiltu tyylikkäällää hopealla. Korkeasta suorituskyvystään huolimatta se on tarpeeksi ohut, jotta se mahtuu helposti useimpiin reppuihin, ja tarpeeksi kevyt, jotta sitä on mukava kantaa yhdellä kädellä. Valitse, haluatko kirjautua sisään sormenjälki- vai kasvojentunnistuksella. Suojaa yksityisyytesi webkameran fyysisellä suojauksella. Voit jakaa näytön helposti pöydän ympärillä olevien henkilöiden kanssa, koska näyttöä voi kallistaa jopa 180 astetta.

ErgoSense-näppäimistö

ASUS on ottanut tavoitteekseen antaa sinulle vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen, joka on sopusoinnussa kirjoitus- ja kosketustapojesi kanssa. ErgoSense-näppäimistössä on koverat näppäimet, ja se antaa tyydyttävän tuntuman täydellisellä kosketuksella. Näppäimistö on täysikokoinen, ja siinä on numeronäppäimistö numeroiden nopeampaa syöttämistä varten.

Toimitukseen sisältyy

 • Vivobook 15X OLED - D1503QA-L1214W
 • Virtajohto
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.