Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Skannerit

Skanneri hankitaan toimiston lisäksi yhä useammin myös kotikäyttöön. Kuvanlukijat eli skannerit ovat välttämätön väline, kun suunnitelmissa on digitointi. Digitointi tarkoittaa kuvien tai tiedostojen muuttamista digitaaliseen muotoon. Digitointi on tärkeää, halusit sitten skannata tärkeitä tiedostoja tai rakkaita valokuvia. Valikoimistamme löydät monet laadukkaat merkit, kuten Reflecta ja Epson.

22 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Tietokoneet & Kuva
Hakusuodatin
Tuotemerkit

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.