Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Artikkeli: 1051564

Asus ProArt PA279CV

Suorituskykyinen 27" 4K UHD-näyttö

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 27" taustavalaistu 4K-näyttö LED-paneelilla (3840 x 2160)
 • 100% sRGB, Rec. 709 ja DCI-P3 väriavaruudet
 • HDR-10 ja kirkkaus jopa 350 nittiä

Valitse Muita vaihtoehtoja

539 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

ASUS ProArt PA279CV on tehdaskalibroitu 27" 4K-näyttö, jonka resoluutio on 3840x2160 pikseliä. Se on suunniteltu vastaamaan luovien ammattilaisten, kuten valokuvauksen, videon ja graafisen suunnittelun parissa työskentelevien vaatimuksiin. Se on erittäin tarkka ja tuottaa 100 % sRGB- ja Rec. 709-tarkkuuden ja on HDR-10-yhteensopiva. Lisäksi siinä on USB-C-portti, joka tukee tiedonsiirtoa, DisplayPort ja tarjoaa 65 W:n tehon.

Ominaisuudet

 • 4K-näyttö, jonka resoluutio on 3840x2160 pikseliä
 • USB-C-portti tukee tiedonsiirtoa, DisplayPortia ja jopa 60 W:n tehoa
 • HDR-10 ja suuri kirkkaus kontrastikkaisiin ja yksityiskohtaisiin kuviin
 • Väritarkkuus Delta E<2
 • Ergonominen jalusta, jonka korkeutta, kallistusta ja kulmaa voidaan säätää

USB-C – yksi portti kaikkeen

Näyttö on yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa, ja siinä on USB-C-, DisplayPort- ja HDMI-portit. USB-C-portti tukee tiedonsiirtoa, DisplayPortia ja jopa 60 W:n tehoa. ProArt PA279CV toimii myös USB-keskittimenä, mikä tarkoittaa, että kun liität sen USB-C:n kautta (C-C-kaapelilla tai C-A-kaapelilla), laitteesi on käytettävissä USB-porttien kautta liitettyjen laitteiden kanssa.

Suuret yksityiskohdat ja eloisat värit

ProArt PA279CV:ssä on 4K-näyttö, jossa on korkea kuvan tarkkuus ja 3840x2160 pikselin resoluutio. Se tarjoaa erittäin laadukkaan kuvanlaadun, joka sopii erinomaisesti graafiseen työhön. Näytössä on 100-prosenttinen sRGB-väriavaruus Rec. 709:n mukaisesti, mikä antaa kuvillesi eloisamman ilmeen.

ProArt Preset ja Palette

Tehokasta työnkulkua varten ASUS on kehittänyt näytön esiasetukset valokuvien nopeaa säätämistä varten ja Paletin henkilökohtaisten parametrien tallentamista varten. Palettitoiminto on helposti käytettävissä näytön valikoiden kautta, ja se tarjoaa enemmän joustavuutta säätöjen tekemiseen.

Tehdaskalibroitu näyttö

Näyttö on myös Calman -verifioitu ja tehtaalla kalibroitu realistisen värintoiston varmistamiseksi ja takaa väritarkkuuden ∆E2. Tiedät siis tarkalleen, miltä työsi näyttää, kun se on valmis.

Säädä näytön asentoa mieltymystesi mukaan

Voit säätää näytön kulmaa, korkeutta ja kallistusta juuri itsellesi sopivaksi. Voit myös käyttää sitä mihin suuntaan tahansa ja kuva pyörii automaattisesti. Tämä on erittäin kätevää, kun työstät verkkosivuja tai asiakirjoja, joissa on pitkiä luetteloita.

Toimitukseen sisältyy

 • ASUS ProArt PA279CV
 • DisplayPort-kaapeli
 • HDMI-kaapeli
 • USB-C-kaapeli
 • Virtakaapeli
 • Pikaopas
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.