Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Selkäreppu Airport Commuter

Think Tank Selkäreppu Airport Commuter

Artikkeli: 322170
240 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Selkäreppu Airport Commuter
Red Whips 12-pack
Laukku DSLR Battery Holder 2
263 EUR
Selkäreppu Airport Commuter
Laukku Cable Managment 20
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
282 EUR
Think Tank Airport Commuter
Airport Commuter on matkustajan selkäreppu. Paljon tilaa ja huolellisesti valittuja toimintoja. Think Tankin sarja Airport, tekee matkustavan valokuvaajan elämästä hieman helpomman. Kevyet säädettävät valjaat ovat mukavat ristiselälle. Laukun selkäpuoli on myös verkkoinen, minkä takia sen antaa selän hengittää. Laukun sisäosia voidaan muuntaa varusteiden mukaan. Laukun sivussa on paikka jalustalle ja vesipullolle.

Tilavuus
Ammattimainen järjestelmäkamera ja kiinnitetty 400mm:inen, 4-6 vakio zoom-objektiivia, iPad ja 15-tuuman kannettava tietokone.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.