Sirui Pikakiinnityslevy TY-50X
Artikkeli: 1012244

Sirui Pikakiinnityslevy TY-50X

Pikakiinnityslevy TY-50X

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
36 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Pikakiinnityslevy taotusta alumiinista, joka on kestävämpi kuin valettu levy. Sopii erinomaisesti pitkien linssien ja raskaiden kameroiden kanssa.
Koska levyssä on kumia, kamera tai objektiivi ei liiku, kun muutat jalustapään asentoa ja siinä on myös Sirui Safety Lock -lukko, joka estää että kamera alkaa liukumaan.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.