Sennheiser Nappi MKE 1-4
Artikkeli: 311432

Sennheiser Nappi MKE 1-4

Nappi MKE 1-4

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
309 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Modell
Olipa sitten musikaaleja tai suoria lähetyksiä missä nappi-mikrofonia tarvitaan tekee Sennheiserin pienin mikrofoni työnsä. Suojaavan kalvon kanssa, mikrofonia voidaan pitää ihon lähellä ilman että esim. hiki vaikuttaisi sitä. Kevlar vahvistettu kaapeli ja valetut liittimet ovat suunniteltu minimoimaan melua. Mikrofonissa on 1,6 metriä pitkä kaapeli LEMO -liitännän kanssa.

Myyntipaketti sisältää:
MZC 1-1 small frequency response cap, MZC 1-2 large frequency response cap, 3 make-up protection caps

Lue lisää radiomikrofonien lupa- ja taajuustilanteesta Viestintäviraston verkkosivuiltatämän linkin kautta
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.