SP People

Kuka asiakaspalvelussa vastaa tuotekysymyksiin? Kuka pakkaa tilauksen ja varmistaa että se saapuu perille ajoissa? Ketkä ovat myyjämme? Kuka hankkii valikoimaamme tuotteita?

Scandinavian Photolla on lähes 110 työntekijää ja jokaisella on avainrooli yrityksessä. Opi tuntemaan meidät paremmin tutustumalla henkilöihin yrityksen takana. Joka toinen viikko esitämme uuden kollegan ja hänen roolinsa yrityksessä.

Kollegat työskentelevät liikkeissämme Tukholmassa, Oslossa ja Malmössä, palvelupisteessämme Boråsissa, tai toimistoissamme Boråsissa, Tukholmassa ja Oslossa.

Inspiroidu – Scandinavian Photo People.

#SPPEOPLE

Göran Moberg

Työrooli: Team Manager Inhouse Sales
Työvuotta firmassa: 2 vuotta
Suosikkituote: Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R

Göran aloitti Scandinavian Photolla asiakaspalvelussa ja on kahden vuoden aikana noussut Team Manageriksi. Hän toimii asiakaspalvelun esimiehenä ja vastaa osastosta joka palvelee asiakkaitamme m.m. puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Göranin mielestä on upeeta, että hänelle on annettu vastuuta 60 vuoden ikäisenä yrityksessä - ja niin mekin!

Ennen kuin Göran aloitti työnsä meillä, hän työskenteli m.m. yli 20 vuotta mainosvalokuvaajana. Hän oli yksi ensimmäisistä kaupallisista studiokuvaajista Ruotsissa, jotka siirtyivät digitaaliseen valokuvaukseen vuonna 1996. Juuri tämän innovaatiovoiman näemme päivittäin Göranissa. Valokuvan lisäksi Göranilla on ollut 1970-luvulta lähtien suuri kiinnostus kuorolauluun ja hän on esittänyt monia merkittäviä kuoroteoksia. Vielä tänäkin päivänä hän toimii tuuraajana kuorossa. Göranin suosikkituote on Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1.2 R - objektiivi, joka tarjoaa todella teräviä muotokuvia ja jota hän mieluiten käyttää Fujifilm X-T2:n kanssa.

Adisa Bedford

Työrooli: Palkanhoitaja & kirjanpito-ekonomisti
Työvuotta firmassa: 1 vuosi
Suosikkituote: Sony SRS-XB12

Adisa on iloinen kollegamme, joka työskentelee talousosastollamme Boråsissa. Erilaisten taloudellisten tehtävien lisäksi hän vastaa siitä, että kaikki tiedot ovat oikein ja että ne lähetetään palkkakumppanillemme ajoissa. Adisa on työskennellyt kanssamme yli vuoden ja muistaa etenkin yhden after work-illan, jolloin koko Borås-konttori oli ravintolassa syömässä ja pelaamassa shuffleboardia ja boulea.

Vapaa-ajallaan Adisa haluaa viettää aikaa metsässä ja luonnossa perheensä kanssa. Hänellä on myös uusi kiinnostus puutarhan hoitoon josta hän haluaa oppia lisää. Adisan suosikkituote on pölyn- ja vedenkestävä kaiutin Sony SRS-XB12, jossa on hyvä äänentoisto ja joka on helppo ottaa mukaan retkeilylle.

Emanuel Dahlberg

Työrooli: Myymälämyyjä Tukholmassa
Työvuotta firmassa: 3 vuotta
Suosikkituote: Fujifilm GFX 100

Emanuel on erittäin kiinnostunut valokuvauksesta, josta on paljon hyötyä hänen työssään Tukholman myymälässä. Hän on työskennellyt kanssamme lähes 3 vuotta ja hänellä on suuri  intohimo asiakaspalvelua sekä asiakaskokemusta kohtaan.

Emanuel harrastaa valokuvausta myös vapaa-ajallaan. Se että valokuvaus on hänen suurin kiinnostuksensa, näkyy myös varusteissa. Emanuel kuvaa nimittäin Leica Q, Leica S, Sigma FP, Sony A7R, Nikon D1:n ja analogisen keskiformaattikameroillla. Hänellä on useita eri ​objektiiveja ja eniten hän käyttää tällä hetkellä vanhoja venäläisiä Helios-linssejä yhdessä nykyaikaisten kameroiden kanssa.

Emanuelin suosikkituote on Fujifilm GFX100 keskiformaatin kamera, jossa on nopea automaattitarkennus ja kuvanvakautus. Kameran paras ominaisuus hänen mielestä on se, että siihen löytyy useita eri sovittimia, joiden avulla on mahdollista vaihdella eri linssien välillä.

Christian Säisä

Työrooli: Country Sales Merchandiser - Suomi
Työvuotta firmassa: 10 vuotta
Suosikkituote: Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Christian työskentelee Suomen osastollamme. Hän ylläpitää ja kehittää suomenkielistä verkkosivustoamme ja työskentelee muun muassa tuotteidemme hinnoittelun ja markkinoinnin kanssa. Christian on työskennellyt SP: ssä koko vuosikymmenen ja hänellä on paljon hauskoja ja hassuja muistoja yhdessä Mölndal-myymälämme kollegoiden kanssa.

Christian on kiinnostunut kaikenlaisesta oluesta ja hän kutsuu itseään olutasiantuntijaksi. Joten jos haluat tietää enemmän belgialaisesta hapanoluesta tai tynnyrikypsytetystä stoutista - hän on juuri oikea henkilö kysyä. Christianin suosikkituote on Lumix G 42.5mm f/1.7 -linssi, joka on kätevä ja hinta-laatu suhteeltaan erinomainen potrettiobjektiivi.

Max Berntsson Lagerdahl

Työrooli: Myymälämyyjä ja varastotyöntekijä Oslossa
Työvuotta firmassa: 1 vuosi
Suosikkituote: Avenger C-stand kit 33

Max työskentelee sekä myymälämyyjänä että varastotyöntekijöinä Oslossa. SP - työn lisäksi hän työskentelee myös videokuvajaana ja valoasentajana, joten Max on oikea henkilö kysyä jos sinulla on kysymyksiä video-, valo- tai äänituotteista. Ennen SP-työtä, Max asui Lontoossa, jossa hän opiskeli videotuotantoa ja työskenteli videokuvaajana. Hänen suuri harrastuksensa on rakentaa ja luoda - sekä  teknisiä-vempaimia kotona että kirjoittaa käsikirjoituksia. Maxin suosikkituote on Avenger C-stand - jalustapakkaus. Hän kuvailee sitä sveitsiläisen armeijan linkkuveitsinä, koska se tarjoaa valtavan määrän toimintoja yhdessä pakkauksessa.

Susanne Holm

Työrooli: B2B Account Manager Tukholma
Työvuotta firmassa: 2 vuotta
Suosikkituote: Capture One Pro 20

Susanne työskentelee B2B-myyjänä Tukholmassa. Hän viettää suurimman osan päivistä asiakkaiden kanssa, ja auttaa asiakkaita luomaan parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun joka projektille. Yksi Susannen parhaimmista muistoista Scandinavan Photolla oli, kun hän rakensi täydellisen kamerajärjestelmän ja autovalokuvastudion asiakkaalle, joka muutamassa kuukaudessa paransi sekä visuaalista esitystään että kasvatti myyntiään. 

Ennen kun hän aloitti työt meillä, Susanne vietti kahdeksan vuotta ulkomailla työskentelemällä valokuvaajana ja tutkijana mm. Ugandassa, Mosambikissa, Etelä-Afrikassa, Skotlannissa ja Australiassa. Susannen suosikkituote on Capture One Pro 20 -kuvanhallintaohjelma. Susannen mukaan se on täydellinen työkalu kaikille, jotka työskentelevät stillkuvien kanssa. Ohjelman avulla pystyt helposti ja nopeasti muuntaa, käsitellä ja kehittää kuvia. Ihanteelinen tuote sekä yksittäiselle valokuvaajalle että isoille projekteille.

Tuan Tran

Työrooli: Varastotyöntekijä Boråsissa
Työvuotta firmassa: 1 vuosi
Suosikkituote: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera

Tuan on yksi työntekijöistämme Boråsin keskusvarastossa. Hän huolehtii tulevista toimituksista ja varmistaa, että kaikki tuotteet päätyvät oikealle varastohyllylle. Yhteistyössä sekä tuoteosaston että varastokollegoiden kanssa hän varmistaa, että tuotevalikoimamme ylläpitää korkeaa laatua ja että kaikki toimitukset hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti. Tuan on aiemmin työskennellyt kokkina ja kun hän ei ole kuntosalilla tai kalastareissulla, hän kokeilee uusia reseptejä keittiössä. Tuanin suosikkituote on Blackmagic Design Pocket Cinema Camera, joka tuottaa todella teräviä videoita.

Tuan_Tran

Aleksander Ramsland

Työrooli: Asiakaspalvelija
Työvuotta firmassa: 6 kuukautta
Suosikkituote: LaCie Rugged

Aleksander on musiikkia rakastava kollegamme Oslon asiakaspalvelussa. Hän auttaa mielellään, jos asiakkailla on kysyttävää tuotteista, laskusta tai tilauksesta. Aleksander on aikaisemmin työskennellyt valokuvaajana puolustusvoimissa ja hän on myös toiminut useita vuosia kokopäiväisenä valokuvaajana eri festivaaleissa ja tapahtumissa. Hän on valokuvannut kuuluisia artisteja, kuten Elton Johnia ja A-ha- yhtyettä, joten hän oikea henkilö vastaamaan jos sinulla on kysymyksiä konserttikuvauksesta. Hänellä on myös kokemusta monista valokuva- ja videolaitteista joten hän tietää tarkalleeen mitä suositella kunkin asiakkaan tarpeiden perusteella. Alexanderin suosikkituote on kestävä LaCie Rugged- kiintolevy. Kun olet reissulla on tärkeää, että luotat laitteisiin, etenkin kun on kyse varastoinnista ja varmuuskopioinnista.

Johanna Bakos

Työrooli: Category Sales Merchandiser
Työvuotta firmassa: 7 kuukautta
Suosikkituote: Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art

Johanna on meidän Smoolannista kotoisin oleva tähti, joka työskentelee pääkonttorissamme Boråsissa. Hän ahertaa tuoteosastolla, jossa hän kirjoittaa blogitekstejä, julkaisee uusia tuotteita ja varmistaa, että asiakkaat saavat oikeita tuotetietoja kotisivuillamme. Ennen kuin hän aloitti työt meillä, Johanna matkusti Uuden-Seelannin ympäri ja poimi kolme tonnia kiivi-hedelmiä - päivittäin. Hän voi nyt kutsua itseään ammattimaiseksi kiivinpoimijaksi! SP´n työnsä lisäksi hän valokuvaa paljon, enimmäkseen häitä, ihmisiä ja muita iloa säteileviä aiheita. Johannan suosikkituote on Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art objektiivi, jota hän kuvailee uutena rakkautenaan.

Venke Falstad

Työrooli: Apulaispäällikkö Oslossa
Työvuotta firmassa: 2,5 vuotta
Suosikkituote: Sony A7 III

Aina yhtä iloinen Venke on Oslo- liikkeemme apulaispäällikkö. Hänellä on 21 vuoden kokemus valokuvausalalta Oslossa ja hän on aikaisemmin työskennellyt paljon analogisen filmin, filminkehittämisen ja tulostuspalvelun kanssa. Kotona hän viettää vauhdikasta elämää avomiehensä ja kahden lapsensa kanssa. Hän valokuvaa enimmäkseen perhekuvia suosikkikameralla Sony A7 III ja  Sigma FE 24-70 f/2,8 objektiivilla. "Täydellinen kamera sekä video- että valokuvaukseen" - sanoo Venke.

Nicklas Nilsson

Työrooli: Myymäläpäälikkö Malmössa
Työvuotta firmassa: 3,5 vuotta
Suosikkituote: Fujifilm X-T3

Nicklas on jalkapallohullu myymäläpäälikkö, joka osaa ulkoa kaikki jalkapallon maailmanmestarit vuodelta 1930-2018. Nicklas on työskennellyt meillä kolme ja puoli vuotta. Hän on intohimoinen asiakaspalvelija ja huolehtii myymälän päivittäisestä toiminnasta Malmössa. Hän on valokuvannut paljon ja viime vuosina hän on myös alkanut videokuvaamaan. Vapaa-ajalla hän matkustaa ja viettää paljon aikaa perheen parissa. Juuri nyt hän dokumentoi muun muassa poikiensa jalkapallo-otteluita. Nicklaksen ehdoton suosikkikamera on Fujifilm X-T3 jota hän mieluiten käyttää Fujifilm 56mm f/1,2 objektiivin kanssa. "Se on kamera joka sisältää lähes kaiken parhaiden tulosten saamiseksi." - sanoo Nicklas.

Pidä silmällä sivustoamme, se päivitetään jatkuvasti uudella Scandinavian Photo-profiililla.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.

ILMAINEN MYPACK-TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSILLE

Scandinavian Photo käyttää evästeitä jotta sivusto toimisi paremmin. Jatkamalla verkkosivun käyttämistä hyväksyt, että käytämme evästeitä. Ellet hyväksy, että käytämme evästeitä sinun tulee määritellä selaimesi asetukset estämään evästeet. Tämä saattaa kuitenkin aiheuttaa sen, että tietyt toiminnot sivustolla eivät toimi niinkuin pitäisi.