Phenix Objektiivi 70-210/4-5,6 MC
Artikkeli: 313238

Phenix Objektiivi 70-210/4-5,6 MC

Objektiivi 70-210/4-5,6 MC

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
99 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Phenix 70-210/4-5,6 MC
Phenix MC 70-210/4-5,6 on terävä manuallinen telezoom jonka käytännöllinen zoom laajuus on erityisen sopiva kaikille analoogisille ja digitaalisille Pentax K- bajonetti varustetuille järjestelmäkameroille. Objektiivi perustuu 11 antihejastus (MC) lasilinssistä, jotka antavat terävän optisen suorituskyvyn. Antihejastus -käsittely vähentää hajavaloa ja lisää terävyyttä ja kontrastia.

Objektiivilla on yhteinen tarkennus - ja zoom (ns. push/pull rakenne) joka tekee siitä huomattavasti nopeamman objektiivin verrattuna niihin objektiiveihin joissa on erilliset tarkennus ja zoom renkaat.

Muistathan!
Osta neutraalinen suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi.
Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.