Fujifilm Fujinon GF 30mm f/5,6 T/S
Artikkeli: 1060655

Fujifilm Fujinon GF 30mm f/5,6 T/S

Tilt/shift-objektiivi joka antaa upean kuvausvapauden

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Ainutlaatuinen tilt-shift toiminto
  • Edistyksellinen optinen rakenne
  • Lyhyt tarkennusetäisyys: 0.3m
4 699 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

GF 30mm f/5.6 T/S -objektiivin avulla voit muokata perspektiiviä ja polttoväliä, mikä antaa sinulle paremman hallinnan ja vapauden valokuvauksessa. FUJIFILM tuo ensimmäistä kertaa markkinoille objektiivivalikoiman, jossa on tilt-shift-objektiiveja. Tilt-shift-tekniikaa käytetään laajalti maisema-, arkkitehtuuri- ja tuotekuvauksessa. GF 30mm f/5.6 T/S on laajakulmainen tilt-shift-objektiivi, jonka polttoväli vastaa 24 mm täyden kennokoon kamerassa. Optisessa rakenteessa on 85 mm:n kuvaympyrä, joka mahdollistaa +/- 15 millimetrin shift- ja +/- 8,5 asteen kallistustoiminnot.

Ominaisuudet

  • Polttoväli: 30mm (vastaa 24mm täyden kennon kamerassa)
  • Suurin aukko: f/5,6
  • Pienin aukko: f/32
  • Suodattimen halkaisija: 105mm
  • Lähin tarkennusetäisyys: 0,3 m
  • Suurin suurennos: (T) 0,21x

Tarkennuksen säätö

Shift-toiminto pitää kennon vaakasuorassa, kun objektiivia siirretään haluttuun asentoon. Tämä auttaa välttämään perspektiivivirheitä ja vääristymiä, joita tavallisesti esiintyy laajakulmaobjektiiveilla. Tilt-toiminto antaa sinun säätää tarkennustasoa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että saat tarkennettua kaiken etualalla olevasta ruohosta taustalla oleviin korkeisiin vuoriin.

Ainutlaatuinen tilt-shift-ominaisuus

Tiltt ja shift-objektiivien ainutlaatuinen ominaisuus on se, että tilt- ja shift-liikkeiden suuntaa voidaan kääntää riippumatta toisistaan 0-90 astetta. Tämä on suuri apu panoraamakuvauksessa, sillä se mahdollistaa kompositioiden muuttamisen ilman erityisiä jalustapäitä.

Sisäänrakennettu kenno

Objektiivissa on sisäänrakennettu anturi, joka tunnistaa kaikki shift- ja tilt-liikkeet. Tämä tieto voidaan tarkistaa live-näkymässä ja tallentaa kuvatietoihin, jotta niitä voidaan käyttää jälkikäsittelyssä. Tämä on erityisen hyödyllistä videokuvauksessa.

Edistyksellinen optinen rakenne

GF 30mm f/5,6 T/S -objektiivissa on edistyksellinen optinen rakenne, joka minimoi erilaiset aberraatiot ja tarjoaa samalla erinomaisen kuvanlaadun. Objektiivi koostuu 16 linssielementistä, jotka on jaettu 11 ryhmään. Näistä kolme on asfäärisiä, kaksi ED-elementtiä ja yksi super ED-elementti. Tämä kokoonpano eliminoi elektronisen korjauksen tarpeen vääristymille ja kromaattiselle aberraatiolle sekä vähentää sfääristä ja kromaattista aberraatiota erittäin paljon, jotta saadaan aikaan reunasta reunaan terävää kuvaa myös shift-tilassa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.