Benro UV-suodin 72mm PD WMC
Artikkeli: 1044424

Benro UV-suodin 72mm PD WMC

UV-suodin 72mm PD WMC

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • UV-suodin suojaa objektiivia
 • Naarmuuntumaton, vettä ja öljyä hylkivä pinnoite
 • Kevyt ja erittäin hyvä valonläpäisy

Valitse Halkaisija

40 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Suojaa objektiivisi Benron UV-suotimella. Tämä UV-suodin on valmistettu korkealaatuisesta optisesta lasista, joka minimoi UV-säteilyn aiheuttamat heijastukset. Suodin ei ainoastaan vähennä haamukuvia vaan myös suojaa objektiivia erinomaisesti. Suotimessa on Nano WMC Multi-Coating -pinnoite, joka tekee suodattimesta naarmujen, veden ja öljynkestävän. On suositeltavaa, että objektiiviin on asennettu pysyvästi UV-suodatin, joka suojaa objektiivin etulinssiä.

Ominaisuudet

 • UV-suodin suojaa objektiivia
 • Naarmuuntumaton, vettä ja öljyä hylkivä pinnoite
 • Tuotettu korkealaatuisesta saksalaisesta B270 saksalaisesta Schott optisesta lasista
 • Kevyt ja erittäin hyvä valonläpäisy
 • Ohut suodatinrengas vinjetoinnin välttämiseksi
 • Mattamusta alumiinirengas välttää heijastuksia materiaalista
 • Laatu testattu Shumadzu UV2550 -spektrometrillä

Vettä ja öljyä hylkivä UV-suodin, jolla on korkea optinen suorituskyky

Benro PD UV WMC on valmistettu saksalaisesta B270 German Schott -optisesta lasista, joka ei tuota optisia heijastuksia, joita voi aiheutua halvempien suotimien käytöstä. Suotimessaa on Nano WMC -monikerrospinnoite, joka tekee pinnasta erittäin naarmunkestävän ja antaa suodattimelle vettä ja öljyä hylkiviä ominaisuuksia. Suodatin on läpinäkyvä eikä vaikuta suljinaikaan sekä sen valonläpäisykyky on erittäin korkea.

Kevyt ja ohut muotoilu

Kevyen painon ansiosta vaikutus objektiiviin on minimaalinen ja ohuen muotoilun ansiosta vältät vinjetointia ja heijastuksia.

Toimitukseen sisältyy

 • Benro UV-suodin PD UV WMC
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.