Objektiivisovittimet

Objektiivisovittimella voit käyttää eri valmistajien tai sukupolvien objektiiveja kamerassasi eli esimerkiksi vanhempaa objektiivia uudemmassa kamerassa. Meiltä löydät objektiivisovittimet Canonille, Nikonille ja Sonylle sekä muille yleisimmille objektiivikiinnityksille, kuten Canon RF, Sony E ja Micro 4/3. Tutustu valikoimaamme ja hanki omasi kilpailukykyiseen hintaan jo tänään. Tervetuloa ostoksille.

29 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Objektiivitarvikkeet
Tuotemerkit
Sopii kamerakiinnitykseen
Sopii objektiivin kiinnitykseen
Halkaisija
Sopii
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.