Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS II
Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS II
Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS II
Artikkeli: 1053295

Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS II

Kevyt ja tarkka telezoomi Sonylta

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Edistynyt optinen suunnittelu tarjoaa korkean tarkkuuden kulmasta kulmaan
 • Jatkuva f/2,8 aukko tuottaa hyvän valon koko zoomausalueelle
 • Neljä lineaarista XD-moottoria tarjoavat nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen
3 099 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II on uskomattoman terävä telezoom-objektiivi, joka on suunniteltu Sonyn täyden kennon peilittömille kameroille. Tämän G Master objektiivin suunnittelussa on keskitytty kevyeen ja kompaktiin rakenteeseen, jotta se olisi hyvässä tasapainossa kamerajärjestelmän kanssa. Kuvanvakautus auttaa sinua ottamaan teräviä valokuvia ja videota kätevästi. Objektiivi soveltuu erityisesti muotokuviin, asetelmiin, luontoon, urheilukuvaukseen ja videokuvaukseen.

Ominaisuudet

 • Edistynyt optinen suunnittelu tarjoaa korkean tarkkuuden kulmasta kulmaan
 • Jatkuva f/2,8 aukko tuottaa hyvän valon koko zoomausalueelle
 • Neljä lineaarista XD-moottoria tarjoavat nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen
 • Monipuolinen polttoväli tekee objektiivista todella monipuolisen
 • Kevyt telezoomi, joka painaa ainoastaan 1045 grammaa eli noin 29 prosenttia vähemmän kuin edellinen malli
 • Lähin tarkennusetäisyys 40 cm

Hämmästyttävän terävä

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II objektiivi koostuu useista erityisesti suunnitelluista objektiivielementeistä. Objektiiviissa on XA (Extremely High Aspect Ratio) -elementti, kaksi ED (Extra Low Dispersion) -elementtiä, kaksi Super ED -elementtiä ja uusi asfäärinen ED-elementti. Tämä optinen rakenne tarjoaa ainutlaatuisen valaistuksen ja tarkkuuden tässä f/2,8-teleobjektiivissa, joka tuottaa teräviä kuvia reunasta reunaan ja mahdollistaa upean bokeh-efektin eli taustasumennuksen.

Nopea ja tarkka

Neljä XD (extreme dynamic) -lineaarista automaattitarkennusmoottoria tarjoavat perinteisiä objektiiveja nopeamman ja tarkemman tarkennuksen sekä valokuvauksessa että videokuvauksessa. Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II -objektiivin avulla et menetä enää yhtään tärkeää hetkeä!

Ammattimainen ergonomia

Pölyn- ja kosteudenkestävä rakenne sekä helppokäyttöiset säätimet tekevät tästä Sonyn teleobjektiivista ihanteellisen käytettäväksi vaikeimmissakin olosuhteissa. Se soveltuu käyttöön sisällä ja ulkona.

Toimitukseen sisältyy

 • Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II
 • Etu- ja takasuojat objektiiville
 • Vastavalosuoja
 • Jalustakiinnike
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.