Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO
Artikkeli: 1036657

Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
1 199 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Valovoimainen laajakulmaobjektiivi maisema- ja dokumenttikuvaukseen

Objektiivin suuri himmennin, kompakti muoto, kevyt paino ja sääsuojattu runko tekevät siitä ammattitason kumppanin myös vaativissa tilanteissa.

Objektiivin asfääriset linssielementit ovat ED-DSA-tyyppiä (Extra-low Dispersion Dual Super Aspherical). Näin linssielementtien määrä on vähäinen ja sen myötä objektiivi on kompakti ja kevyt. ED-DSA-linssielementit kompensoivat myös kromaattista aberraatiota, kuvien vääristymistä ja värivuotoa mikä muuten on melko yleistä laajakulmaobjektiiveissa.

  • Pölyn-, roiskeen- ja pakkasensuojattu (jopa -10°C)
  • Suurin himmennin f/1,2
  • Nopea ja tarkka automaattitarkennus

Z Coating Nano-tekniikka

Nano-coating vähentää haamueffektejä ja valoheijastuksia jotka muuten syntyvät helposti vastavalossa.

Tarkentaminen nopeasti ja tarkasti – myös manuaalisesti

Objektiivin automaattitarkennus on hiljainen ja nopea jotta et menettäisit ainuttakaan kuvaa. Videotilassa tarkennus toimii pehmeästi ja tasaisesti.
Tarkennuksen säätörengas on objektiivin edessä ja siihen pääsee helposti käsiksi myös akkukahvaa käyttäessä. Vaihtaminen automaatti- ja käsitarkennuksen välillä tapahtuu liikuttamalla tarkennusrengasta eteen tai taaksepäin – kuten normaalisti Olympus-objektiiveissa.

Himmennin f/1,2

Suuri valovoima mahdollistaa kuvaamisen erittäin heikossa valossa ja se luo pehmeän ja kauniin sumennuksen. Sumennus muuttuu pehmeästi antaen tasaisen lopputuloksen. Lyhyt syväterävyys nostaa kohteen esille taustasta vaikuttamatta kuvan laatuun.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.