Kampanja
Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S
Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S
Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S
Artikkeli: 1056649

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S

Säänkestävä kompakti superteleobjektiivi sisäänrakennetulla tärinänvaimennuksella

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Yhteensopiva telejatkeiden kanssa – 1,4x ja 2x
 • Tuottaa fantastisen upean bokeh-efektin
 • Sisäänrakennettu tärinänvaimennus – jopa 5,5 askelta Nikonin peilittömillä SLR-kameroilla, jotka tukevat synkronoitua VR:ää
3 599 EUR3 799 EUR

Nikon Summer Save

Suosittuja tuotteita alennetuin hinnoin!

Olemme alentaneet hintoja useista Nikonin suosituista tuotteista! Löydät kampanjaan kuuluvat tuotteet klikkaamalla "lue lisää". Kampanja on voimassa 24.7.2023 saakka.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S on Nikonin Z-sarjan peilittömiin järjestelmäkameroihin suunniteltu superteleobjektiivi, jossa on upea kuvanlaatu. Tämä säänkestävä objektiivi painaa vain 1245 grammaa ja siinä on sisäänrakennettu tärinänvaimennus, joten voit käyttää objektiivia ilman jalustaa ja saada silti loistavia tuloksia. Se on täydellinen objektiivi nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen, joten se on erinomainen valinta luonto-, luonto- ja urheilukuvaukseen.

Ominaisuudet

 • Yhteensopiva telejatkeiden kanssa – 1,4x ja 2x
 • Tuottaa fantastisen upean bokeh-efektin
 • Hämmästyttävän nopea ja tarkka automaattitarkennus
 • Sisäänrakennettu tärinänvaimennus – jopa 5,5 askelta Nikonin peilittömillä SLR-kameroilla, jotka tukevat synkronoitua VR:ää
 • Muokattava Fn-painike
 • Voidaan käyttää ilman jalustaa
 • Säänkestävä
 • Painaa vain 1245 grammaa

Älä koskaan menetä hetkeä tämän super-teleobjektiivin avulla

Älä missaa yhtään hetkeä

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S -objektiivin erinomaisen tarkkuuden ansiosta voit tuoda esiin vaikeidenkin kohteiden pienimmätkin yksityiskohdat. Kohteen tunnistus on salamannopea ja tarkennus on tarkka. Voit ottaa kuvia vaikeimmissakin olosuhteissa, olipa kyse sitten kaukana olevien suksien repimästä lumesta tai lentokoneiden aiheuttamista kondenssiviivoista.

Erinomainen kuvanlaatu

Kuvasitpa sitten video- ja valokuvia, objektiivin erinomainen erotuskyky tuottaa uskomattoman teräviä kuvia. Suurin aukko f/4,5 mahdollistaa luovan työskentelyn suljinajan ja syväterävyyden kanssa sekä kauniin bokehin.

Vakaa ja uskomattoman nopea teleobjektiivi

Vakaa ja uskomattoman nopea automaattitarkennus

Autotarkennus on nopea, tarkka ja uskomattoman hiljainen. Tarkennus on sujuvaa, kuvasitpa sitten kiitäviä kilpa-autoja tai kaukana olevia villieläimiä. Kun kameraa käytetään Nikonin peilittömien kameroiden kanssa, joissa on synkronoitu VR-ominaisuus, tärinänvaimennus voi olla jopa 5,5 pysäytystä.

Tasapainoinen ja säänkestävä

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S -objektiivin painopiste on sijoitettu hieman taaksepäin, joten voit nauttia vakaammasta käytöstä, jolloin kätesi rasittuvat vähemmän. Objektiivin takaosat on suojattu pölyltä ja lialta, joten voit käyttää sitä missä ja milloin vain. Etulinssi on myös käsitelty fluorikerroksella, joka suojaa lialta ja tekee siitä helposti puhdistettavan.

Yhteensopiva telejatkeiden kanssa

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S -objektiivia voidaan käyttää Nikon Z -järjestelmän telekonvertterien Nikon Z TC-1.4x ja Nikon Z TC-2.0x kanssa, jotka pidentävät polttovälit vastaavasti 560mm:iin ja 800mm:iin.

Toimitukseen sisältyy

 • Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S
 • Vastavalosuoja (HB-105)
 • Objektiivin etusuojus (LC-95B)
 • Objektiivin takasuojus (LF-N1)
 • Objektiivin laukku (CL-C5)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.