Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

12mm f/2,0 NCS CS musta, Fuji X -kameralle

Samyang 12mm f/2,0 NCS CS musta, Fuji X -kameralle

Artikkeli: 1011702
279 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

12mm f/2,0 NCS CS musta, Fuji X -kameralle
laukku Lens Case Duo 5 musta
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
306 EUR

Samyang 12/2.0 NCS CS
Korkealuokkainen objektiivi laajalla kuvakulmalla ja suurella valovoimalla peilittömille kameroille. Saat laadukkaita kuvia myös heikoissa valo-olosuhteissa. Optinen rakenne on 12 linssiä 10 ryhmässä, sis. yhden asfäärisen linssin ja yhden hybdriidi-asfäärisen linssin. (ASP ja H-ASP) sekä kolme ED-lasielementtiä. Viimemainituissa on parempaa kontrastia ja vähemmän heijastuksia.

Tämä objektiivi sopii parhaiten maisemien, arkkitehtuurin ja sisustusten kuvaukseen, Polttoväli vastaa 18 mm.  

Myyntipaketti sisältää
Vastavalosuoja

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.