Fujifilm-objektiivit

Uusi objektiivi Fujifilm-järjestelmäkamerallesi antaa sinulle uusia mahdollisuuksia upeiden otoksien ikuistamiseen. Meiltä löydät objektiiveja Fujifilm X- ja Fujifilm GF-kiinnityksille kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella. Valitse tuotemerkeistä, kuten Fujifilm, Samyang, Sigma ja monet muut. Meillä on laaja valikoima objektiiveja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä valokuvauksessasi riippumatta siitä oletko aloittelija tai ammattilainen. Tutustu valikoimaamme ja hanki omasi jo tänään.

83 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Objektiivit
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivityyppi
Kiinteä/Zoom
Kiinteä polttoväli
Polttovälin suurennus
Suurin aukko
Kuvanvakaaja
Automaattitarkennus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.