Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS Canon M
Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS Canon M
Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS Canon M
Artikkeli: 1028268

Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS Canon M

35mm f/1,2 ED AS UMC CS Canon M

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
399 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Erittäin valovoimainen normaaliobjektiivi peilittömille APS-C-kameroille

Suunniteltu peilittömille APS-C-kennoisille kameroille, joten kameran paino ja koko on voitu pitää pienenä, vaikka siinä onkin erittäin suuri valovoima.

Hyödyt

  • Erittäin suuri valovoima
  • Pieni ja kevyt suhteessa valovoimaan
  • UMC: Ultra Multi Coating parempia vastavalo-ominaisuuksia varten
  • Asfäärinen linssi korkeaa kuvanlaatua varten
  • 9-lehtinen pyöreä himmennin hienoa taustaepäterävyyttä varten

Valovoimainen 50mm

Objektiivi vastaa klassista 50 mm objektiivia, kun se asennetaan APS-C-kennon kameraan, joka yhdessä erittäin korkean valovoiman kanssa antaa todella hyvän mahdollisuuden työskennellä selkeällä taustaepäterävyydellä. Valovoima auttaa saamaan kirkkaita kuvia myös, kun valo-olosuhteet ovat huonommat.

Pieni ja kevyt

Samyang on suunnitellut tämän objektiivin peilittömät kamerat mielessä, joten se on voitu tehdä pieneksi suhteessa valovoimaansa f/1,2.

Pehmeä eoäterävyys ja tarkka terävyyden hallinta

Objektiivi on varustettu 9 pyöreällä himmenninlehdellä, joten epäterävyys taustalla ja etualalla toistuu pehmeänä ja hienona niin, että objektiivin valovoima voidaan hyödyntää täysin. Leveä tarkennusrengas pehmeällä säädössä tekee terävyyden asettamisesta helppoa. Nykyisissä peilittömissä kameroissa on erilaisia tekniikoita, jotka auttavat käyttäjää asettamaan terävyyden oikein manuaalisilla objektiiveilla.

Asfääriset linssit ja UMC Coating

Jotta objektiivi voisi tuottaa maksimaalisen kuvanlaadun myös suurimmalla himmentimellä, se on varustettu kahdella asfäärisellä linssillä ja yhdellä ED-linssillä edessä. Tämä on tehty pitämään kuvanlaadun korkealla myös suurimmalla himmentimellä ja välttämään kromaattista vääristymää. Lisäksi objektiivissa on yhdeksän linssielementtiä seitsemässä ryhmässä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.