Sigma 50mm f/1,4 DG HSM Art / Canon
Artikkeli: 1011386

Sigma 50mm f/1,4 DG HSM Art / Canon

Tarkka ja valovoimainen normaaliobjektiivi, Canon EF

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Todella terävä ja valovoimainen objektiivi
 • Tuottaa kauniin bokeh-efektin
 • Nopea automaattitarkennus
789 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

50 mm polttovälin objektiivi luokitellaan tyypilliseksi normaaliobjektiiviksi ja se vastaa suunnilleen samaa kuvakulmaa, jonka näämme silmillä. Objektiivi sopii monenlaisiin tilanteisiin ja toimii loistavasti, jos haluat kuvata ihmisiä pitäen samalla ympäristön kuvassa.

Ominaisuudet

 • Valovoimainen
 • Erittäin terävä
 • Muotokuvakuvausobjektiivi APS-C-formaattiin
 • Hiljainen ja nopea automaattitarkennusmoottori
 • Etäisyysasteikko ja manuaalinen tarkennus

Valovoimainen objektiivi

Tämä Sigman valovoimainen objektiivi sopii erinomaisesti kauniiden bokeh-efektien tuottamiseen ja  tarkkojen yksityiskohtien vangitsemiseen. Se on erinomainen valinta myös heikkoihin valo-olosuhteisiin. Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art -objektiivin tuottama bokeh-efekti on pehmeä ja lempeä, eikä siinä ole kovaa ja häiritsevää häikäisyä.

Erittäin terävät lopputulokset

Hienon bokeh-efektin hyödyntämiseksi objektiivi on suunniteltu niin, että sen terävyys on erittäin korkea koko kuvan alueella, jopa suurimmalla aukolla ja kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

50mm polttoväli

50mm on monipuolinen polttoväli, joka sopii erinomaisesti ihmisten ja ympäristön kuvaamiseen. Kuvakulma on riittävän laaja koko ympäristön kuvaamiseen ja samalla voit hyödyntää lyhyttä syväterävyyttä kohteiden eristämiseen.

Muotokuvakuvausobjektiivi APS-C-formaateille

Käyttämällä objektiivia kamerassa, jossa on APS-C-kenno, saat 75mm vastaavan polttovälin. Tämä polttoväli on erinomainen muotokuvaukseen.

Hiljainen ja nopea automaattitarkennusmoottori

Automaattitarkennusta ohjaa HSM-moottori, joka tekee kuvaamisesta nopeaa ja hiljaista.

Etäisyysasteikko ja manuaalinen tarkennus

Objektiivissa on etäisyysasteikko, jotta näet etäisyyden, jolle tarkennus on asetettu.  Manuaalitarkennusrengas on mekaanisesti yhdistetty objektiivissa olevaan tarkennuslinssiin, jotta sitä voidaan käsitellä jatkuvasti ja johdonmukaisesti manuaalisesti tarkennettaessa.

Toimitukseen sisältyy

 • 50mm f/1.4 DG HSM Art
 • Objektiivin etusuoja
 • Vastavalosuoja LH830-02
 • Säilytyslaukku
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.