Teleskoopit

Taivaan havaintokohteita on mahtavaa katsella ja tutkia. Hyvät tähtikaukoputket luovat loistavat edellytykset tähtien ja planeettojen ihailuun. Meiltä löydät teleskoopit ja tähtikaukoputket laadustaan tunnetuilta merkeiltä, kuten Celestron ja Nikon. Tähtikaukoputket ovat oiva ostos tähtitieteilijälle, kun taas kaukoputki sopii hyvin myös vaikkapa lintuharrastajalle ja luonnossa liikkujalle.

1 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.