Kannettavat kiikarit

Valikoimastamme löydät kiikarit aloittelijoille, lapsille, metsästäjille, lintuharrastajille, seikkailijoille ja kaikille siltä väliltä. Katselukiikarit ovat myös helppo ottaa mukaan matkoille. Näissä kiikareissa yhdistyy usein laadukkaat ominaisuudet, kuten vedenpitävyys, kumipinnoitettu runko, erittäin lyhyt tarkennusetäisyys tai korkealaatuiset ED-lasit. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

53 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Kiikarit
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Suurrennos
Suurennos
Etulinssin halkaisija
Näkökenttä 1000 m:ssä
Säänkestävä
Pituus
Silmän etäisyys
Leveys
Paino
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.