Objektiivit & Kiikarit

Meiltä löydät laajan valikoiman kameraobjektiiveja, video-objektiiveja, kiikareita ja yhteensopivia lisätarvikkeita. Uusi objektiivi on kätevä tapa saada uudenlaisia ​​kuvia ja kiikarit ovat hyvä lisä esimerkiksi luontokuvaajan kameralaukkuun. Meillä on laaja valikoima linssejä kaikilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Olemme olleet valokuvauksen, videon ja äänen asiantuntija jo 40 vuoden ajan ja autamme mielellämme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat tuotteet. Tee hankinta turvallisesti ja edullisesti suoraan verkkosivustoltamme jo tänään.

1842 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.