Nothing power adaptor (45W) PD
Artikkeli: 1056623

Nothing power adaptor (45W) PD

45W USB-C virtasovitin

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • 45W
  • Lataa Nothing phone (1) nollasta 70 prosenttiin vain 30 minuutissa
  • Yhteensopiva kaikkien USB-C varustettujen laitteiden kanssa
45 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
45W virtasovitin. Lataa Nothing phone (1) -puhelimesi nollasta 70 prosenttiin vain 30 minuutissa. Toimii kaikissa laitteissa, jotka voidaan ladata USB-C:n kautta. Paketti ei sisällä virtakaapelia!
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.