Kampanja
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
Artikkeli: 1045221

NiSi Kit Starter III 100mm System V6

Aloituspaketti luontokuvaukseen

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Luo upeita kuvia pitkillä valotusajoilla ja tarkalla valotuksella
 • Tasapainota valo kirkkaan taivaan ja tummien maa- ja merialueiden välillä
 • Laadukkaat lasisuotimet neutraalilla värintoistolla
276,75 EUR369 EUR

Black Week

Kaikki NiSi-suotimet vähintään -25%

Saat kaikista NiSi-suotimista vähintään 25% alennuksen Black Weekin ajan. Kampanja on voimassa 28.11. saakka.
Lue lisää

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Täydellinen aloituspakkaus, johon sisältyy ND-suodin, asteittainen ND-suodin, polarisaatiosuodatin sekä puhdistus- ja kuljetuspussi. Aloita valokuvaaminen ja löydä, kuinka voit nostaa valokuvasi aivan eri tasolle täydellisellä valotuksella ilman huijausta kuvankäsittelyohjelmistolla. Anna valokuvauksestasi tulla käsityö neliön muotoisten suotimien avulla!

Ominaisuudet

 • Luo upeita kuvia pitkillä valotusajoilla ja tarkalla valotuksella
 • Tasapainota valo kirkkaan taivaan ja tummien maa- ja merialueiden välillä
 • Laadukkaat lasisuotimet neutraalilla värintoistolla
 • Lisää kontrastia ja vähemmän heijastuksia polarisaatiosuodattimilla
 • Suotimet on helppo asentaa pidikkeeseen
 • Pehmeä pussi suotimien säilytykseen

Suodinpidike 100 mm:n suodattimelle ja pyöröpolarisaatiosuotimelle

Suodinpidikkeessä voidaan käsitellä samanaikaisesti jopa kolmea Nisi 100mm -suodinta ja yhtä pyöröpolarisaatiosuodinta. Suodinpidike on valmistettu alumiinista ja sitä voidaan kääntää 360 astetta. Pyöröpolarisaatiosuodinta voidaan kääntää ND/GND-suodattimista riippumatta, joten voit saada polarisaatiosuodattimesta maksimaalisen vaikutuksen vaikuttamatta muihin suodattimiin.

Laadukkaat lasisuotimet neutraalilla värintoistolla

NiSi ND-suodattimet on valmistettu korkealaatuisesta optisesta lasista (ei hartsista), jossa on nanopinnoite, joka estää yksityiskohtien häviämisen. Kun käytät neutraaleja ND-suotimia, kamera on yleensä herkkä infrapunavalolle, mikä voi aiheuttaa kuviin haamukuvia, kun kuvaat pienellä aukolla. NiSi ND-suotimissa on infrapunasuojapinnoite, joka poistaa linssin läpi kulkevan infrapunavalon luonnollisen valoympäristön säilyttämiseksi.

Polarisoivien suodattimien avulla enemmän kontrastia ja vähemmän heijastuksia

Voit asentaa suodinpidikkeeseen pyöröpolarisaatiosuotimen, joka poistaa heijastuksia ja auttaa saamaan kuvaan enemmän väriä. Jos kuvaat luonto- ja maisemakuvia, tämä suodin on pakollinen kamerapakettiisi.

 • Luo kontrastia ja kirkkautta kuviin
 • Poista heijastukset rakennusten ja autojen lasipinnoilta
 • Kuvaa veden läpi ja katso, mitä pinnan alla on
 • Poistaa auringonpilkkuja

ND-suodin pitkiä suljinaikoja varten

Neutraalitiheyssuodatin (ND), joka vähentää objektiiviin tulevan valon määrää. ND-suotimen avulla voit luoda kuvia hitaammilla suljinajoilla tai käyttää suurta aukkoa jopa suorassa auringonvalossa. Tämä suodatinpaketti sisältää ND1000 (10 askelta) ja ND8 (3 askelta), jotka vähentävät valoa erittäin tehokkaasti aiheuttamatta vääristymiä.

Asteittainen ND-suodatin vähentää valon ja pimeyden välisiä eroja

Keskikokoinen Graduated Neutral Density Filter (3 askelta) on suorakulmainen suodatin, joka auttaa vähentämään tumman ja vaalean alueen välistä eroa kuvassa. Se on erinomainen esimerkiksi, jos sinulla on kirkas taivas, mutta haluat jättää maanpinnan avoimeksi. Näin saat tasaisemman valotuksen kuvan kaikille alueille. Suodin on tummin yläreunasta ja tummuus hälvenee alaspäin mentäessä.

Neutraali ND-suodin, jossa on keskikorkea reunaviiva, on erityisen hyödyllinen kuvissa, joissa on rakennuksia, pieniä vuoria ja muita elementtejä, jotka erottuvat korkealla horisontissa. Keskitasoisen suodattimen vertailuvyöhyke on 40 % pienempi kuin pehmeän GND:n.

Suodinlaukku antaa lisäsuojaa

NiSi 100mm suodinlaukku on tarkoitettu neljälle NiSi 100mm suotimelle, mukaan lukien 100x100mm ja 100x150mm. Se voidaan helposti kiinnittää jalustaan, jotta se on helposti käytettävissä. Se on valmistettu kevyestä materiaalista, joka suojaa suodattimia. Laukkuun mahtuu jopa neljä suodinta ja siinä on erilliset suodinosiot, jotka pitävät jokaisen yksilön turvassa ja estävät niitä naarmuuntumasta laukussa.

Älä unohda, että jos kuvaat hitaalla suljinajalla, kannattaa käyttää jalustaa ja kaukolaukaisinta.

Toimitukseen sisältyy

 • NiSi suodinpidike V6 Landscape Kit
 • NiSi 67, 72, 77 ja 82 mm sovitinrenkaat
 • NiSi 100x150mm Nano IR Medium asteittainen ND-suodin - ND8 (0.9) 3 askelta
 • NiSi 100x100mm Nano IR ND-suodin - ND1000 (3.0) 10 askelta
 • NiSi 82mm pyöröpolarisaatiosuodin
 • NiSi V6 -objektiivin suojus
 • NiSi puhdistusliina
 • NiSi puhallin
 • NiSi puhdistuspyyhe
 • NiSi Soft Pouch

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.