Nikon Sportstar 10x25 EX
Artikkeli: 302116

Nikon Sportstar 10x25 EX

Nikon Sportstar 10x25 EX -kiikarit

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
109 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Sportstar EX 10x25
Kevyet, tyylikkään ohuet kiikarit, joissa on 10-kertainen suurennus, 25 mm:n objektiivilinssi ja laaja näkökenttä. Monikalvopäällystetyt objektiivilinssit tuottavat kirkkaat ja tarkat kuvat myös hämärässä. Rungon kumipäällysteestä saa hyvän otteen, ja kiikarit mahtuvat hyvin taskuun tai pussiin. Tässä on täydellinen matkakumppani. Malli sopii ihanteellisesti moneen eri tarkoitukseen, esimerkiksi vaelluskäyttöön, luonnon tarkkailuun ja urheilutapahtumiin.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.