Nikon AF-S Teleconverter TC-20E III
Artikkeli: 311920

Nikon AF-S Teleconverter TC-20E III

AF-S Teleconverter TC-20E III

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
479 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Nikon konverter AF-S TC-20E III

Monelle kuvaajalle 2x teleconverterin käyttö on merkitsenyt että kuvan laatu on uhrattu käytännön vuoksi. Optiikka on pitkälle kehitetty uudessa AF-S TC-20E III teleconverterissä niin että kuvaajat saavat ainutlaatuisen hyvät kuvat vaikka ulottuvuus on pitempi.

AF-S TC-20E III antaa ylivoimasen kuvanlaadun yksinkertaisessa formaatissa ja on paremmin yhteenspoiva uusien VR, autofokus ja mittausyhdistelmä järjestelmien kanssa.

Rakennettu ammattilaisten vaatimuksille

Uusi AF-S teleconverter TC-20E III on laadittu jotta sopisi yksinketaisesti yhteensopivien Nikkor-teleobjektiiveihin. Tämä on tiivistettävä (sisältyy), kestävä laukaisin intensiivisellä käytöllä ja erityisen suuri nappi nopealle poistamiselle vaikka hanskat kädessä. objektiivikotelo liittyy. Tuotteeseen liittyy siisti muotoiltu suojaus ja objektiivikotelo joka suojaa herkkiä optisia laitteita (jossain määrin) pölyltä, kosteudelta ja iskuilta.


Toimitus sisältää:

Etu-ja takalinssin suojaus ja myös pehmeä objektiivilaukku

Teleconvertereistä

Teleconverterin liitetään kameran rungon ja teleobjektiivin välille jotta polttovälin voi pidentää vaikuttamatta tarkennusetäisyyttä. Suurennusfaktori merkitsee kyllä että pienempi läpi kulkeva valo joka vähentää aukkoa objektiivistä. AF-S teleconverter TC-20E III vähentää valovoimaa kaksi aukkoa. Jos tämän kiinnittää objektiiviin jossa aukon arvo: f/2 (esim. AF-S VR 200mm f/2G) niin pienin aukko on f/4Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.