Nikon AF-S Nikkor 200mm f/2G ED VRII
Artikkeli: 314443

Nikon AF-S Nikkor 200mm f/2G ED VRII

AF-S Nikkor 200mm f/2G ED VRII

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
7 399 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Nikon AF 200/2,0G ED VR II AF-S – Ammattilaistason teleobjektiivi nopealla f/2-aukolla, joka on suunniteltu Nikonin FX-koon järjestelmäkameroille. Käyttää Nikonin toisen sukupolven tärinänvaimennusjärjestelmää, joka mahdollistaa poikkeuksellisen vakaat kuvat myös hämärässä valossa. Nanokidepeite vähentää huomattavasti haamukuvia ja heijastuksia. Pyöreä 9-lehtinen himmennin mahdollistaa erittäin sulavan bokeh-taustaefektin. Hiljainen ja tarkka automaattinen tarkennus ja säänkestävä magnesiumrunko.

Myyntipaketti sisältää

  • Nikon AF 200/2,0G ED VR II AF-S
  • Pehmeä laukku (CL-L1)
  • Vastavalosuoja (HK-31)
  • Jalustakinnitys
  • Drop-in-suodatinpidike
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.