Jupio BP-U90 10050mAh Proline Sony akku
Artikkeli: 1047747

Jupio BP-U90 10050mAh Proline Sony akku

BP-U90 10050mAh Proline Sony akku

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
299 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Akku BP-U90 Proline / Sony

Useiden täyteen ladattujen akkujen omistaminen ja käyttö ei ole koskaan väärin. Tästä hankit edullisen akun, jolla on pitkä käyttöikä korkealaatuisten akkukennojen ansiosta. Akku on mukautettu ammattikäyttöön ja siinä on korkea suorituskyky sekä 3 vuoden takuu- täydellinen lisäakku!

Ominaisuudet

  • Yhteensopiva Sony-kameran kanssa
  • Korkea 10050mAh kapasiteetti
  • Korkealaatuiset akkukennot ammattikäyttöön
  • Kestävä akku, jossa on 3 vuoden takuu

Yhteensopiva

  • Sony PMW-200
Akku sopii kameroille tai muille laitteille, jotka ovat yhteensopivia BP-U90:n kanssa.

Toimitukseen sisältyy

  • Jupio BP-U90 10050mAh Proline Sony akku
HUOM! Tämän akun lataamiseen tarvitaan Jupio kaksoislaturi Sony BP-U:lle, koska Sonyn kaksoislaturi ei vielä tue tätä akkua. Löydät laturin alhaalta sopivista lisävarusteista.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.