LCD-suoja LCP-XT10 - Fuji Finepix X-T10, X-T20, X-T30, X-E3 & XT100F 2-pack

JJC LCD-suoja LCP-XT10 - Fuji Finepix X-T10, X-T20, X-T30, X-E3 & XT100F 2-pack

Artikkeli: 1026984
6,50 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Näytönsuoja - Fujifilm Finepix X-T10

Naarmuuntumaton näytönsuoja Fuji Finepix X-T10 -kamerallesi. Suojaa naarmuilta, vähentää heijastumia ja rasvaisten sormenjälkien ilmaantumista - helpottaa ja parantaa kuvien katselua. Fiksu silikonipinta tekee suojasta helpon kiinnittää ja irrottaa. Tämä tuote toimitetaan kahden kappaleen pakkauksessa.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.