Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Laukkuja pienemmille järjestelmäkameroille

Think Tank Mirrorless Mover - sarja kostuu neljästä erikokoisesta kameralaukusta, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja suunniteltu erityisesti pienille järjestelmäkameroille. Laukut ovat pieniä ja joustavia. Niissä on irrotettava olkahihna, sadesuoja ja monia älykkäitä ratkaisuja, kuten etukannen magneettiset lukot, metallinen vetoketju ja helposti saatavilla olevat taskut. Kaikkia laukkuja voidaan käyttää myös Think Tank-vyötärössä.

Think Tanks Mirrorless Mover

Tässä blogista löydät Think Tank laukkuja pienemmille järjestelmäkameroille. Jos haluat enemmän tietoa suurimmista kameralaukuista voit lukea enemmän täältä: blogi: Löydä täydellinen kameralaukku.

Mirrorless Mover 5

Sarjan pienin laukku, johon mahtuu pieni kompaktikamera tai pieni järjestelmäkamera objektiivilla. Siinä on jakaja, jota voidaan käyttää eri tarvikkeiden jakamiseen. Laukun lisätaskut ovat pieniä ja niissä on tilaa muistikorteille, ylimääräiselle akulle ja avainnipulle. Sadekuori vie suurimman osan etutaskusta (poistettavissa).

Laukkuun mahtuu esimerkiksi: 

Mirrorless Mover 10

Laukkuun mahtuu pieni/keskikokoinen järjestelmäkamera tai kompaktikamera jossa on lyhyt objektiivi, sekä ylimääräinen objektiivi. Laukussa on jakaja, jossa on tasku älypuhelimelle ja erityinen lokero muistikortille. Lisätaskuissa on enemmän tilaa kuin 5-mallissa ja laukun molemissa puolissa on joustavat taskut.

Laukkuun mahtuu esimerkiksi:

Mirrorless Mover 20

Laukkuun mahtuu keskikokoinen kompaktikamera, johon on asennettu objektiivi, sekä 2 ylimääräistä linssiä. Tässäkin laukussa on jakaja, jossa on tasku älypuhelimelle ja pieni lokero erityisesti muistikorteille. Lisätaskuissa on entistä enemmän tilaa ja saat kaiken tarvitsemasi mukaan reissulle.

Tästä alta löydät kolme esimerkkiä mitä laukkuun mahtuu. Joissakin tilanteissa tarvitset kääntää vastavalosuojan toisin päin objektiiviissa kun pakkaat sen laukkuun.

Laukkuun mahtuu esimerkiksi:

Mirrorless Mover 25i

Laukkuun mahtuu keskikokoinen kompaktikamera ja 2-4 objektiivia, tarvikkeita ja 8" tabletti.

Laukkuun mahtuu esimerkiksi:

Mirrorless Mover 30i

Sarjan suurin laukku, johon mahtuu suuri kompaktikamera objektiivilla ja 2-3 ylimääräistä objektiivia tai pienempi järjestelmäkamera (DSLR) ja 2 objektiivia. Laukku sisältää lokeroita sekä älypuhelimille että tablet-laitteille (esim. täysikokoinen iPad) ja laukussa on myös runsaasti tilaa lisätarvikkeille. Tässäkin saat kaikki tarvitsemasi mukaan reissulle.

Laukkuun mahtuu esimerkiksi:

Suoraan sanoen - kameralaukku joka tilanteesen!

Think Tanks Mirrorless Mover

Mirrorless Mover 10 + Sony NEX-6 + 16-50mm ja 35/1,8.

Think Tanks Mirrorless Mover Mirrorless Mover 30i + Fujifilm X-T1 + 35mm f/1,4, 55-200mm f/3,8-4,8 + 60mm f/2,8 ja iPad.

Katso tuotevideo ja opi enemmän Mirrorless Mover - laukuista  

 


Scandinavian Photo

14.11.2019

Dela