Giotto Puhdistussarja
Artikkeli: 310033

Giotto Puhdistussarja

Puhdistussarja

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
25 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sisältää
Käsikäyttöinen ilmapuhallin, puhdistusneste, harja, mikroliina ja pehmeitä vanupuikkoja.

Käsikäyttöinen ilmapuhallin
Käsikäyttöinen ilmapuhallin puhaltaa kaiken pölyn pois paikoista, joissa on staattista sähköä, kuten tietokonenäytöt ja näppäimistöt. Ilmapumppu toimii hyvin myös kameroiden ja kiikarien puhdistamiseen. Valmistettu ympäristöystävällisestä kumista. Erityinen pohjaventtiili varmistaa, ettei ilmaa tule sisään puhaltimen suuttimen kautta. Käsipuhaltimen koko: 170 mm korkea, palkeen ympärysmitta 55 mm. Allaoleva video esittelee käsipuhallinta tarkemmin (video on ruotsinkielinen).Harja
Valmistettu pehmeästä vuohen karvasta. Käytetään vaikeammin irtoavan lian puhdistamiseen. Saat hellävaraisen puhdistuksen kameroille, kiikareille, tietokoneelle jne.

Vanupuikot
Optiikan reunojen ja etsimen syvempien osien puhdistamiseen.

Puhdistusneste
Liuottaa rasvaa, sormenjälkiä, suolakerrostumia ja muuta likaa.

Mikroliina
Staattisen pölyn ja lian nopeaan ja helppoon puhdistamiseen. Voidaan käyttää kuivana tai kosteana. Likaantuneen liinan voi pestä uudelleenkäyttöä varten, jolloin siitä tulee aivan kuin uusi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.