Giotto Puhdistuspuhallin Rocket air
Artikkeli: 302051

Giotto Puhdistuspuhallin Rocket air

Puhdistuspuhallin Rocket air

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
19 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Puhdistuspuhallin
Puhaltaa pois kaiken pölyn, myös paikoista joissa on staattista sähköä, kutan näytöillä ja näppäimistöillä. Erinomainen myös kameroiden ja kiikareiden puhdistukseen. Valmistettu ympäristöystävällisestä kumista. Erityinen pohjaventtiili estää ilman imemisen nokan kautta. 190 mm korkea ja 60 mm halkaisija.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.