Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.
-18%

Järkkärilaadun kompaktikamera

Fujifilm X100F musta

Artikkeli: 1031754

Fujifilmin X100-sarja on alusta lähtien muuttanut kompaktikameran tarjoamia mahdollisuuksia. X100F jatkaa tätä trendiä - 24.3mp X-Trans CMOS III -kennon, X-processor PRO:n, kätevien ohjainten ja kipakan automaattitarkennuksen ansiosta voit luottaa kameran tarjoamaan, järjestelmäkameroista tuttuun kuvanlaatuun. Kamera on kuitenkin tarpeeksi pieni mahtumaan vaikka takin taskuun.

929 EUR1 129 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Fuji X100F - Järkkärilaadun kompaktikamera

Fujifilmin X100-sarja on alusta lähtien muuttanut kompaktikameran tarjoamia mahdollisuuksia. X100F jatkaa tätä trendiä - 24.3mp X-Trans CMOS III -kennon, X-processor PRO:n, kätevien ohjainten ja kipakan automaattitarkennuksen ansiosta voit luottaa kameran tarjoamaan, järjestelmäkameroista tuttuun kuvanlaatuun. Kamera on kuitenkin tarpeeksi pieni mahtumaan vaikka takin taskuun.

Edut:

 

 • 24.3 megapixel X–Trans CMOS III
 • ISO 12800
 • 8 kuvaa/sekunti, 0,5s starttiaika
 • 91 pisteen automaattitarkennus
 • Kätevät fyysiset hallintalaitteet
 • Film simulation “ACROS”
 • Hybridietsin
 • USB-lataus
 • Sisäänrakennettu ND-suodin (3 askeleen)

24.3mp X-trans CMOS III ilman alipäästösuodinta

X100F on varustettu Fujifilmin suositulla X-trans-kennolla ilman alipäästösuodinta. Alipäästösuodattimen puuttuessa kenno auttaa myös kaikkein pienimpien yksityiskohtien terävyyden rekisteröimisessä. Kiinteän 23mm (vastaa 35mm) FUJINON-objektiivin avulla vältyt zoom-objektiivin kanssa tarvittavilta kompromisseilta ja saat siis kennosta kuviisi maksimaalista tarkkuutta. ISO-arvo on suurimmillaan 12800, joten X100F tarjoaa selkeitä kuvia heikommissakin valaistusolosuhteissa.

91 pisteen automaattitarkennus

91 AF-pisteen ansiosta kamera löytää tarkkuuden helposti, etenkin vaikeissa valaistusolosuhteissa. Automaattitarkennus käyttää sekä erittäin tarkkaa kontrastiin perustuvaa tekniikkaa että keskellä sijaitsevaa 49:ää vaiheentunnistavaa AF-pistettä, joiden avulla kamera pysyy nopeana. Lisäksi voit käyttää hyväksesi 325:n AF-pisteen ruudukkoa. 8 kuvan sekuntivauhdin sarjakuvaus ja 0,5 sekunnin starttiaika takaavat myös nopeiden tilanteiden tarkan tallennuksen.

Hallintalaitteet

Selkeä ohjausvipu on hakenut inspiraationsa Fujifilmin XT2-kamerasta, ja sen avulla muutat tarkennuspistettä haluamaasi paikkaan. Sulkimelle, aukolle ja valotuksen kompensaatiolle on omat ohjausrattinsa - erittäin arvostettu ominaisuus Fujin X-sarjassa. ISO-arvo säädetään samalla tavoin kuin analogisissa kameroissa; nostamalla rattia suljinajan kohdalla. ISO-arvon säätäminen tavallisen ohjausratin avulla onnistuu sekin. Hallintalaitteet sijaitsevat lähinnä näytön vasemmalla puolella, joten kameraa on helppo käyttää yhdelläkin kädellä.

ACROS

X-trans -kenno ja jopa 15 analogisen FUJIFILM-tyylin värisimulaatiot. X100F-kamerassa saat muun muassa seuraavat simulaatiot: Provia, Velvia, Astia sekä Acros. Acros on mustavalkoinen, uniikilla kohinanhallinnalla varustettu diafilmisimulaatio, joka tarjoaa tyylikästä rakeisuutta myös suurilla ISO-arvoilla kuvatessasi - tämä ominaisuus on mahdollista ainoastaan X-trans Cmos II/III:n ja X-Processor Pro:n ansiosta. Jos et tiedä mitä simulaatiota käyttäisit, voit muuntaa kuvat RAW-muotoon jälkikäteen suoraan kamerassa ja lisätä sitten haluamasi filmisimulaation. 

Hybridietsin

X100F käyttää X-Pro -sarjasta tuttua Fujifilmin hybridietsintä. Käyttämällä pientä ohjainta voit vaihdella optisen kohdetta etsivän ja digitaalisen 2.36 mp etsimen välillä, tilanteesta riippuen.

Mukana toimitetaan:

 • X100F
 • Akku NP-W126S
 • Laturi
 • USB-kaapeli
 • Objektiivin suojus
 • Kamerahihna

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.