Fotobestway Päivänvalopaketti Easy Folding
Fotobestway Päivänvalopaketti Easy Folding
Fotobestway Päivänvalopaketti Easy Folding
Fotobestway Päivänvalopaketti Easy Folding
Artikkeli: 1017664

Fotobestway Päivänvalopaketti Easy Folding

Päivänvalopaketti Easy Folding

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
189 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Kannettava valaisinpaketti
Tämä kannettava 270 loistelamppuwatin valaisinpaketti vastaa n. 22 kpl 60 W hehkulamppua. Ihanteellinen videokuvaukseen tai muoto- ja tuotekuvaukseen. Saat mukana kahdet valaisimet 70 cm halkaisijan octoboxeilla, vakailla ilmajousitetuilla valaisinjalustoilla, päivänvalolampuilla ja laukulla.

Avaat softboxit helposti parissa sekunnissa suunnilleen samalla tavoin kuin avaisit sateenvarjon. Saat pyöreitä heijastumia kohteesi silmiin kuvatessasi valo- tai videokuvaa. Voit myös käyttää softboxeja ilman diffuusiokangasta saadaksesi käyttöösi mahdollisimman suuren määrän valoa.

Alhainen virrakulutus
Valaisimissa on E27-lampun vakiokanta ja toimitetaan 135 W päivänvalolampun kanssa per valaisin. Lamppu hehkuu vähäisesti lämpöä ja siinä on alhainen virrankulutus. Valaisimet on varustettu tilt-kiinnikkeellä, jotta voit kallistaa valaistusta.

Ilmajousitetut valaisinjalustat
Paketin ilmajousitetut valaisinjalustat ovat vakaita ja niiden enimmäiskorkeus on 2,5 metriä. Jalustan kiinnikkeet ovat käännettäviä, joten voit käyttää pientä (1/4") tai suurta (3/8") kameraruuvia muiden varusteiden kiinnittämiseen.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.