Käännettävä varjon kiinnitys

Fotobestway Käännettävä varjon kiinnitys

Artikkeli: 1030940
19 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Käännettävä varjon kiinnitys lukittavalla salamankengällä

Tällä fiksulla FotoBestway-sateenvarjokiinnityksellä asennat nopeasti varjon ja salaman samalla puolella nivelestä. Näin yksiköt asennetaan parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, miten käännät kiinnityksen. Salama voi kääntää 90 asetta molempaan suuntaan. Fiksu yleiskiinnitys sopii useimpiin vakiojalustoihin. Tämä kiinnitys tulisi olla joka studiossa.

Tämä käännettävä salamankenkä sopii kaikkiin jalustoihin - sekä tavallisiin kamerajalustoihin 1/4" tai 3/8" kierteellä että valaistusjalustoihin joissa vakiona 5/8" kiinnitys.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.