Fotobestway Käännettävä varjon kiinnitys
Artikkeli: 1030940

Fotobestway Käännettävä varjon kiinnitys

Käännettävä varjon kiinnitys

Verkkokauppa
Saatavilla arviolta 27.12.2023
Helsingin myymälä:
19 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Käännettävä varjon kiinnitys lukittavalla salamankengällä

Tällä fiksulla FotoBestway-sateenvarjokiinnityksellä asennat nopeasti varjon ja salaman samalla puolella nivelestä. Näin yksiköt asennetaan parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, miten käännät kiinnityksen. Salama voi kääntää 90 asetta molempaan suuntaan. Fiksu yleiskiinnitys sopii useimpiin vakiojalustoihin. Tämä kiinnitys tulisi olla joka studiossa.

Tämä käännettävä salamankenkä sopii kaikkiin jalustoihin - sekä tavallisiin kamerajalustoihin 1/4" tai 3/8" kierteellä että valaistusjalustoihin joissa vakiona 5/8" kiinnitys.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.