Feiyutech Reach Pole V2 700
Feiyutech Reach Pole V2 700
Artikkeli: 1037414

Feiyutech Reach Pole V2 700

Reach Pole V2 700

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
33 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Gimbalin jatkovarsi

Feiyutech Reach Pole V2 700 on 70 cm pitkä varsi pidentämään gimbalin omaa kahvaa ja toimii kuin selfie-stick tai lyhyt puomi. Kiinnitys 1/4" kierteellä.

Reach Pole V2 700-kahvassa on 1/4" kierre molemmissa päissä ja voit myös kiinnittä sen esim. pöytäjalustaan - tai liittää kahta vartta yhteen. Reach Pole V2 700 on tarkoitettu älypuhelimen gimbaliin eikä suositella käytettäväksi järjestelmäkameran kanssa.

Pituus: 70 cm

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.