Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go
Artikkeli: 1038831

Elinchrom Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go

Salamapaketti ELB 500 TTL Dual To Go

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
1 759 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Voimakas, kätevä akkukäyttöinen studiosalama -
joka toimii yhtä hyvin myös studion ulkopuolella

Elinchromin uusin akkusalama ELB 500 TTL on valmistajan ensimmäinen salama TTL-mittauksella. Muoto tunnistetaan aikaisemmista ELB 400 -malleista, joissa on kompakti akku ja kevyet salamapäät, jotka helpottavat sijoittelua ja asennusta. ELB 500 TTL:ssä on myös vapaa epäsymmetria kontaktien välillä. Tämä tarkoittaa, että voit asettaa kahden yhdistetyn salampään tehon, täysin toisistaan riippumatta. ELB 500 TTL on yhteensopiva Elinchromin Quadra-järjestelmän kanssa, mutta sitä voidaan käyttää kaikkien Elnchromin valonlähteiden kanssa Elinchrom Mounting Ring Quadra MK-II:n kanssa. ELB 500 TTL toimii sekä Elinchrom Skyport PRO: n että Phottix ODIN II: n kanssa. Jos sinulla on jo Elinchrom Skyport HS, se voidaan päivittää PRO-versioon ohjemiston kautta. Jos haluat käyttää ODIN II -lähetintä ELB 500 TTL:n kanssa, voit käyttää sitä myös Mitros+ speedlight-salamoiden kanssa.

Edut:

 • TTL – Automaattinen salaman teho
 • HSS – Käytä salamaa kaikilla suljinajoilla
 • Vapaa epäsymmetria
 • Kätevä ja kannettava
 • Erillinen akku helpottaa salamapään sijoittamista
 • Active Charge – Käytä salamaa latauksen aikana
 • 500Ws – 10x tehokkaampi kuin speedlight
 • Yhteensopiva Elinchromin valonmuokkaajien kanssa
 • Elinchrom Skyport HS/Pro ja Phottix ODIN II

TTL - automaattisesti

TTL-asetuksessaa salama säätää tehon automaattisesti. Tämä säästää aikaa varsinkin kun työskentelet vaihtelevissa valo-olosuhteissa.TTL-asetusta käytetään myös oikean valotehon säätämiseen josta siirretään M-tilaan ylläpitämään tasaisen tehon. Tämä on joustavaa kun vaihdat paikkaa ja etäisyys salaman ja kohteen välillä muuttuu - mutta sinä haluat tasaisen salaman tehon läpi koko kuvasarjan.

HSS - salama kaikilla suljinajoilla

High Speed Sync (HSS)-tilassa voit käyttää kameran kaikkia suljinaikoja aina 1/8000 s. saakka. Näin saat esim. lyhyt syväterävyys salaman kanssa, voit jäädyttää liikkeitä ja tummentaa ympäristön valoa.

Vapaa asymmetriaa

ELB 500 TTL-salaman molemmat lähtöliitännät toimivat vapaassa asymmetriassa eli molemmat voi säätää toisistaan riippumatta.

Kätevästi kannettava

 ELB 500 TTL perustuu Elinchrome Quadra-malliston kätevyyteen - kompantkinkokoinen akkupaketti ja pieniä salamanpäitä. Akkupaketissa on kaksi lähtöliitäntää kahdelle salamalle jotka toimivat eri tehon asetuksilla. Täysin ladattu akku tuottaa n. 400 salamaa täydellä teholla.

Kevyt salaman pää

Salaman pää liitetään akkuun kaapelilla. Näin pään paino on pieni ja pää on helposti asennettavissa eri asentoihin. Voit käyttää kevyempiä jalustoja ja kuvausassistentin on helppoa pitää salaman pää esim. puomilla mallin yläpuolella. Tai voit kiinnittää salaman pää super clampilla melkein mihin vaan.

Active Charge - lataaminen käytön aikana

Active Charge-toiminnon ansiosta ELB 500 TTL-salama toimii yhtä hyvin studiossa kun sen ulkopuolellakin. Kun salama liitetään verkkovirtaan sitä voi käyttää samanaikaisesti kun akku latautuu.

500Ws - 10 x voimakkaampi salama kuin speedlight

ELB 500 TTL-salaman teho 500 Ws on n. 10 kertaa enemmän kuin speedlight-salamoiden tehoa. Tätä suurta voimaa voi käyttää esim. isojen valonmuokkaajien avulla hajottamaan valoa pehmeästi ja yhdessä High Speed Sync:n kanssa eliminoit helposti ympäristön valoa.

Yhteensopiva Elinchromen valonmuokkaajien kanssa

ELB 500 TTL-salamassa on tuttu Quadra-kiinnitys heijastimillle, rastereille, sateenvarjoille (7 mm kahvalla) ja valonmuokkaajille. Quadra Mk II-renkaan avulla kiinnität Elinchromen kaikki valonmuokkaajat. Renkaan avulla voit käyttää myös sateenvarjoja 8 mm kahvalla.

Elinchrom Skyport HS/Pro ja Phottix ODIN II

Sekä Elinchrom Skyport Pro että Phottix ODIN II lähettimiä voi käyttää kontrolloimaan TTL-toimintoa ELB 500 TTL-salamassa. Jos sinulla on Skyport HS-lähetin ennestään riittää että teet Pro-ohjelmistopäivityksen. Mikäli käytät ODIN II-lähetintä voit myös liittää Mitros+ salamoita isompaan salamajärjestelmään.

Toimitukseen kuuluu:

 • ELB 500 TTL
 • 2 x ELB 500 - salaman pää ja 2.5m kaapeli
 • Li-Ion akku
 • Akun laturi
 • Sync-kaapeli 5 m
 • Salamapään suojakansi
 • Reflektori 18 cm
 • Snappy Case + olkahihna
 • ProTec Location Bag
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.