Cokin Suodinpidike P BP400A
Artikkeli: 302200

Cokin Suodinpidike P BP400A

Suodinpidike P BP400A

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
15 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Suodinpidike kiinnitetään objektiiviin säätörenkaan avulla ja siihen voidaan kiinnittää pyöreitä tai neliskulmaisia suotimia, vastavalosuojia ja kytkinrenkaita. Sovitinrengasta tarvitaan suodinpidikkeen kiinnittämiseen optiikkaan. Saatavilla olevat koot: 49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm, 82mm, 95mm, 96mm.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.