Cokin Suodin P121F liukuvärjätty harmaa G2 (ND8)
Artikkeli: 1017011

Cokin Suodin P121F liukuvärjätty harmaa G2 (ND8)

Suodin P121F liukuvärjätty harmaa G2 (ND8)

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
26 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Liukuvärjätty suodin
Liukuvärjätty suodin vähentää suotimen vaikutelmaa asteittain suotimen koko alalla. Näin voit esimerkiksi pimentää taivasta mutta säilyttää vuorten, järvien ja maisemien valoisuuden.

ND-/ Harmaa suodin
ND-suodin on neutraalin harmaa ja vähentää valon määrää joka saavuttaa kennon/filmin, vaikuttamatta silti väritasapainoon. Käytetään ennen kaikkea maisemakuvauksessa, jotta voidaan kuvata pidemmillä suljinajoilla, kun halutaan saada unenomaisia kuvia joissa veden liike on näkyvissä.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.