Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Toimitus- ja maksuehdot

Lue myös meidän Ostoehdot, Takuu & vakuutukset ja Henkilötiedot & intergriteetti täältä. 

Toimitusehdot

Helpottaaksemme asiointiasi kanssamme, tarjoamme kiinteät kustannukset eri rahtitavoille.

MyPack

Mypack on tarkoitettu yksityishenkilöille. Paketti toimitetaan Matkahuollon kautta lähimpään noutopisteeseen, josta se on noudettavissa noin 3-4 työpäivän sisällä lähettämisestä. Rahtikustannus on 9 euroa (sis.alv.). Jos tilaus ylittää 50€ saat tilauksen rahtivapaasti.

Yrityspaketti

Tämä rahtimuoto on tarkoitettu yrityksille Suomessa. Paketti toimitetaan perille 2-3 työpäivän sisällä lähettämisestä. Rahtikustannus on 17 euroa (sis.alv.). Huom! Tämä rahtimuoto ei koske yksityishenkilöitä  ja vaatii miehitetyn toimitusosoitteen.

Osatoimitus 

Emme normaalisti osatoimita tilauksia, vaan toimitamme tavarat vasta kun kaikki tuotteet on varastossa. Jos haluat saada tilauksen osissa, voit ottaa meihin yhteyttä.

HUOM! Suurten ostopäivien aikana, kuten Black Friday ja joulun aikaan, saattaa jotkut toimitukset viivästyä. Tämä johtuu siitä että sekä meillä että tavarantoimittajalla on paljon ruuhkaa. Pyrimme kuitenkin aina lyhentämään toimitusaikoja mahdollisimman paljon.

Saapumisilmoitus tekstiviestinä

Jos ilmoitat matkapuhelinnumerosi tehdessäsi tilauksen ja valitset rahtimuodoksi MyPack-paketin, saat matkapuhelimeesi tekstiviestin, missä lukee mistä noutopisteestä voit hakea lähetyksesi. Jos et ilmoita matkapuhelinnumeroasi, tulee saapumisilmoitus postissa.

Seuraa pakettiasi lähetysnumeron avulla

Jos tilaat asiakastilin kautta, voit seurata lähetystäsi, tilata uutiskirjeen tai nähdä kaikki tilaukset jotka olet tehnyt aikaisemmin. Täältä löydät myös toimituksen lähetysnumeron minkä avulla voit noutaa sen noutopisteestä. Lisää tietoa toimituksesta saat myös Matkahuolto.fi tai Postnord.fi sivuilta.

Kuljetuksen yhteydessä syntyneet vahingot

Jos tuotteessa on näkyviä vahinkoja, kuten kuljetusvahinkoja, sinun ei tarvitse noutaa pakettia noutopisteestä. Ilmoita asiasta meille 7 päivän sisällä, jotta voimme tehdä reklamaation kuljetusvauriosta. Piilevästä vahingosta on myös ilmoitettava 7 päivän sisällä. Me lähetämme palautuspaperit ja ohjeet, jolla voit palauttaa tuotteen takaisin meille. Huom! Tuotetta ei saa käyttää ja sen täytyy palauttaa alkuperäisessä laatikossa. Jos huomaat jonkin muun virheen, kuten esim. väärän tai puuttuvan tuotteen lähetyksessä, sinun täytyy ilmoittaa meille välittömästi, niin voimme hoitaa asian niin pian kuin mahdollista.

Noutamatta jätetyt paketit

Jos tilausta ei ole noudettu noutopisteestä 14 päivän sisällä, se palautuu automaattisesti takaisin meille. Erikoistilaukset, esimerkiksi tilatut erkoistuotteet tai lavalla lähetetyt tilaukset, laskutamme asiakasta rahti- ja palautuskuluista.

Lahjakortti

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Jos olet ostanut tuotteita lahjakortilla, mutta haluatkin palauttaa sen, niin saat summan takaisin uuden lahjakortin muodossa.

Korttimaksu

Yhteistyömme Dibsin, Handelsbankenin, Visan ja MasterCardin kanssa takaa turvalliset korttimaksut. Kaikkea luottokortteihin liittyvää tietoa käsitellään erityisen huolellisesti. Kaikki maksuun liittyvä tietoliikenne salataan ja kortin numero pyyhkiytyy pois tietokannastamme välittömästi maksun jälkeen. Sen lisäksi tarkistamme vielä kaikki korttimaksut erikseen.

Mitä SSL tarkoittaa?

www-sivujen selailun suojaukseen käytetään useimmiten SSL-protokollaa (Secure Sockets Layer). SSL mahdollistaa yhteyden vahvan salaamisen käyttäjän www-selainohjelman ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei yhteyttä seuraamalla pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi. Useimmat selaimet kertovat salatun yhteyden aloittamisesta ja lopettamisesta. Lisäksi sivun URL-osoitteen alkuosa, joka ilmoittaa yhteysprotokollan, on muodossa https:// tavallisen http:// -merkinnän sijasta.

Käyttääkö Scandinavian Photo SSL:ää?

Kyllä, saavuttuasi tilausprosessin viimeiseen vaiheeseen selain varmistaa aina että sivustolla on voimassa oleva SSL-sertifikaatti. Luottokortti- ja tilaustietojen lähettäminen tapahtuu aina turvallisen, voimakkaasti salatun yhteyden välityksellä. Scandinavian Photon SSL-sertifikaatin myöntäjä on Thawte.

Verified By Visa

Korttipalvelumme on yhdistetty 3D-Secureen. Näin Dibs kirjoittaa 3D-Securesta: "3D-Secure on Visan ja MasterCardin kehittämä teknologia, minkä tarkoituksena on kortin omistajan tunnistaminen nettiostosten yhteydessä. Tunnistamisprosessi vastaa sitä mitä käytetään pankkiautomaateissakin, ja perustuu henkilökohtaisen koodin/salasanan käyttämiseen tilitapahtuman yhteydessä. Tämän tekniikan myötä saa myyjä takuulla maksun, ja kortin omistaja voi olla varma siitä ettei ulkopuolinen pääse käsiksi tämän korttiin."

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.