Tietosuojailmoitus

Täältä voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja miten toimimme GDPR:n kanssa.

Scandinavian Photo AB toimii meille toimittamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Tietosuojakäytännössämme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi kun käyt verkkosivuillamme, rekisteröit itsellesi käyttäjätilin tai kun olet jollain muulla tavalla yhteydessä meihin. Tässä käytännössä on lisäksi tietoja henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä, yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) mukaisista oikeuksistasi.

Voit milloin tahansa rajoittaa tietojesi käyttöä muuttamalla asetuksiasi kotisivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puh. 0800-77 35 35 tai info@scandinavianphoto.fi. Jos olet uutiskirjeiden tilaaja, voit halutessa klikata uutiskirjeen ”peruutus” -linkkiä, jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjeitä.

Tietosuojakäytännöstämme voit lukea miten Scandinavian Photo käsittelee henkilötietojasi. 

Täytä alla oleva tarkastuspyyntölomake, jos haluat rekisteriotteen tiedoistasi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSILLE!

Scandinavian Photo käyttää evästeitä jotta sivusto toimisi paremmin. Jatkamalla verkkosivun käyttämistä hyväksyt, että käytämme evästeitä. Ellet hyväksy, että käytämme evästeitä sinun tulee määritellä selaimesi asetukset estämään evästeet. Tämä saattaa kuitenkin aiheuttaa sen, että tietyt toiminnot sivustolla eivät toimi niinkuin pitäisi.