Tietosuojailmoitus

Scandinavian Photo AB toimii meille toimittamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Tietosuojakäytännössämme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi kun käyt verkkosivuillamme, rekisteröit itsellesi käyttäjätilin tai kun olet jollain muulla tavalla yhteydessä meihin. Tässä käytännössä on lisäksi tietoja henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä, yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) mukaisista oikeuksistasi.

Voit milloin tahansa rajoittaa tietojesi käyttöä muuttamalla asetuksiasi kotisivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puh. 0800-77 35 35 tai info@scandinavianphoto.fi. Jos olet uutiskirjeiden tilaaja, voit halutessa klikata uutiskirjeen ”peruutus” -linkkiä jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjeitä.

Tietosuojakäytännöstämme voit lukea miten Scandinavian Photo käsittelee henkilötietojasi. 

Täytä alla oleva tarkastuspyyntölomake jos haluat rekisteriotteen tiedoistasi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.