Tietosuojailmoitus

Scandinavian Photo AB toimii meille toimittamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Tietosuojakäytännössämme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi kun käyt verkkosivuillamme, rekisteröit itsellesi käyttäjätilin tai kun olet jollain muulla tavalla yhteydessä meihin. Tässä käytännössä on lisäksi tietoja henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä, yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) mukaisista oikeuksistasi.

Voit milloin tahansa rajoittaa tietojesi käyttöä muuttamalla asetuksiasi kotisivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puh. 0800-77 35 35 tai info@scandinavianphoto.fi. Jos olet uutiskirjeiden tilaaja, voit halutessa klikata uutiskirjeen ”peruutus” -linkkiä jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjeitä.

Tietosuojakäytännöstämme voit lukea miten Scandinavian Photo käsittelee henkilötietojasi. 

Täytä alla oleva tarkastuspyyntölomake jos haluat rekisteriotteen tiedoistasi.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.