Aja U-TAP SDI
Artikkeli: 1026668

Aja U-TAP SDI

U-TAP SDI

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
655 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

U-TAP SDI on pieni, helppokäyttöinen ja liitetään suoraan tietokoneeseesi USB 3.0-portin kautta eikä asennettavia ajureita tarvita. U-TAP HDMI tukee kuvataajuuksia 1080p 60 asti, joten voit siirtää HD-videota ja ääntä esimerkiksi videokonferensseista, livestriimistä ja jälkikäsittelyä varten. Siinä on myös yksi SDI loop-ulostulo monitorien, katkaisimien jne käyttöön.

Hyödyt

  • Plug and play, asennusta ei tarvita
  • Kompakti ja kannettava - pienempi kuin älypuhelin
  • USB 3.0-liitäntä
  • SDI-sisääntulo ja loop-through
  • Yhteensopivuus: Windows, Mac OS X ja Linux
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.