Bubblebee The Big Windbubble
Artikkeli: 1055094

Bubblebee The Big Windbubble

Tuulisuoja mikrofonille

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Tuulisuoja mikrofonille
  • Pörröinen suoja optimaalista tuulensuojaa varten
  • Soveltuu erittäin hyvin äänityksiin ulkona
71 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Pehmeä ja karvainen mikrofonikupla. Kuplassa on pitkät karvat, jotka pitävät kaikki ei-toivotut äänet poissa äänityksissä. Se on erittäin helppo kantaa mukana ja asentaa mikrofoniin. Mikrofonikupla sopii ihanteelisesti niille, jotka tallentavat ääntä tai haastattelevat henkilöitä ulkona ja haluavat laadukasta ääntä ilman tuulen kohinaa. Mikrofonikuplaa tulee vain yhdessä koossa, mutta elastisen rakenteen ansiosta se sopii useimpiin mikrofoneihin.

Ominaisuudet

  • Karvainen tuulisuoja
  • Elastinen
  • Täydellinen äänityksiin ulkona ja tuulisissa olosuhteissa

Myyntipaketti sisältää

  • The Big Windbubble
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.