Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Nappimikrofoni SmartLav+

Røde Nappimikrofoni SmartLav+

Artikkeli: 1013827
  • Johto on 90 cm pitkä
49 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Nappimikrofoni SmartLav+
SC1 johto 3,5mm TRRS uros TRRS 3,5mm naaras
VampireClip för Lavalier
91 EUR
Nappimikrofoni SmartLav+
Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar
Puffskydd WS-LAV 3-pack
77 EUR

Nappimikrofoni älypuhelimille

Tässä ammattilaiskäyttöön soveltuvassa nappimikrofonissa on korkealuokkainen pallokuvioinen kondensaattorikapseli. Nappimikrofoni toimii minkä tahansa sovelluksen kanssa, joka ottaa äänen kuulokeliitännän kautta.

SmartLav+ iOS-järjestelmään

Jos käytät SmartLav+ mikrofonia iOS-yksikön kanssa, missä 3,5 mm kontakti, löytyy erityinen RØDE Rec-sovellus jonka voi ladata maksuttomasti AppStoressa. SmartLav+ ja RØDE Rec-sovellus tekevät iOS-yksikkösi täydelliseen äänen tallentimeksi useilla esivalinta säädöillä sopimaan eri tilanteisiin. Lisäksi saat ammattimaisia ediotointimahdollisuuksia ja voit julkaista aineistosi SoundCloud´iin ja Dropbox´iin suoraan sovelluksesta.

Mikrofonin johto on 90 cm pitkä. Mikäli tarviset pidemmän johdon niin tämä jatkojohto sopii hyvin:  Röde SC1 3.5mm TRRS-uros 3.5mm TRRS-naaras 6m

Myyntipakettiin kuuluu:

  • SmartLav+
  • Clips
  • Puhallussuoja

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.