Äänikortit

Ulkoinen äänikortti on tarkoitettu tietokoneen ja yhdistettävien lähteiden, kuten mikrofonien ja instrumenttien, välille. Meillä on valikoimassamme sekä yksinkertaisempia äänikortteja mobiililaitteille, USB-äänikortteja tietokoneille ja ammattikäyttöön tarkoitettuja äänikortteja. Valikoimassamme on tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Focusrite, Audinate, Mackie ja Roland. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella jo tänään.

61 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Äänituotanto
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.