25.5.2022

Uutuus! Canon EOS R10

Canon julkaisi EOS R10 -kameran, joka on ensimmäinen APS-C-kennon kamera R-sarjassa. Kamera on kompakti, nopea ja erittäin suorituskykyinen, joten se soveltuu erinomaisesti sisällönluojille ja edistyneimmille harrastajille. Se sisältää useita EOS R-sarjasta tunnettuja ominaisuuksia, joten se soveltuu hyvin myös luonto- ja urheilukuvaajalle. Tämän julkaisun yhteydessä Canon tuo markkinoille myös kaksi uutta objektiivia: RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM ja RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM. Canon EOS R10 -kameroiden toimitukset alkavat alustavasti heinäkuun lopussa. Lue lisää uutuudesta ja ennakkotilaa omasi meiltä!


Ominaisuudet

  • 24,2 megapikselin APS-C-kenno
  • Jatkuva kuvaus mekaanisella sulkimella 15 fps ja elektronisella sulkimella 23 fps
  • Deep Learning ja Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennus
  • 4K/60p -videokuvaus (rajattu) ja korkealaatuista 4K/30p videokuvaa ylinäytteistetystä 6K-videokuvasta
  • Movie Digital IS

Monipuolinen allroundkamera

Canon EOS R10 on suunniteltu kaikille, jotka ovat valmiita astumaan järjestelmäkameroiden jännittävään maailmaan. EOS R10 on yksinkertainen ja monipuolinen monitoimikamera, joka on optimaalinen vloggaamiseen, luontokuvaukseen ja matkakuvaukseen. Siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka antaa hyvät ohjeet ja neuvot kameran eri asetuksista. EOS R10 on myös erittäin kompakti, sillä se painaa vain 429 grammaa, joten se on täydellinen kamera seikkailuihin.

Kaksi uutta RF-S-objektiivia

Tämän julkaisun yhteydessä Canon toi markkinoille kaksi uutta RF-S-objektiivia. RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM, joka on erittäin pienikokoinen zoomobjektiivi ja RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM, joka on hyvin monipuolinen objektiivi vahvalla suurennuksella.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.